Ideea de second hand a fost mulți ani percepută ca un lucru ieftin, fără valoare de mulți oameni și s-au îndreptat către obiecte și lucruri noi din magazin. Acest lucru a fost și din cauza celor care vindeau lucrurile second hand deoarece prezentau acel obiect ca fiind unul aproape nou, fără prea mari defecțiuni, însă realitatea era cu totul alta. Nu se oferea garanție acelor produse și știm cu toții că majoritatea se cumpărau pe baza unui act sau a unei chitanțe.

Ne bucurăm acum însă pentru că lucrurile au evoluat, iar ideea de a cumpăra un produs second hand este alta. Oamenii au început să se îndrepte tot mai mult către acest serviciu, mai ales atunci când vorbim despre telefoane. Asta pentru că vine cu beneficii aproape identice ca ale unui produs nou. Desigur că diferența de preț este mare, ori în vremurile actuale orice ban contează.

Dacă ești în căutarea unui iPhone second hand, ai toate motivele să apelezi la Yzzy

Ai nevoie de un telefon și cauți un iPhone de vânzare? Accesează yzzy.ro și vezi aici gama de produse de unde poți alege.

Toate telefoanele pe care le vei găsi aici sunt second hand, însă într-o stare foarte bună. Prețurile sunt foarte accesibile. Dincolo de aceste lucruri, toate telefoanele puse la vânzare sunt atent verificate înainte. Faptul că echipa de la Yzzy nu acceptă telefoane ce au fost declarate furate sau care prezintă risc ridicat de blocare, acest lucru oferă încredere clienților. În plus, chiar și cei mai cârcotași pot verifica telefoanele cu ajutorul IMEI-ului.

Gama de branduri este destul de vastă, iar echipa caută să o îmbunătățească în permanență.

Cumpără în rate și bucură-te de faptul că ai garanție

 Să dăm timpul înapoi. Acum ceva timp nu nu puteai achiziționa un produs second hand în rate. Nu mai vorbim de garanție, pentru că nu se lua în calcul acest lucru. Accesând Yzzy.ro poți beneficia de toate aceste lucruri. Tot ce trebuie să faci este să discuți cu echipa de aici pentru a obține toate detaliile de care ai nevoie sau accesează pagina oficială și află mai multe informații.

De ce să îți cumperi un telefon nou, când ai posibilitatea de a achiziționa unul second hand, însă care arată și funcționează impecabil, la un preț mult mai accesibil? Mai mult decât atât, ai parte cam de aceleași beneficii ale unui telefon nou: garanție și posibilitatea de a achiziționa în rate.

Nu doar cumperi cu yzzy.ro, ci și vinzi

Cu echipa de la Yzzy poți face și bani. Dacă ai un telefon pe care nu îl mai utilizezi, însă este funcțional, nu-l lăsa în sertar să prinda praful de el. Colaborează cu cei de aici și vinde-l simplu. Răspunde câtorva întrebări cu privire la starea telefonului, iar ei îți vor oferi un preț. Trimite-l prin curier și primești banii imediat. Sau te poți încadra în prețul respectiv pentru a-ți achiziționa altul de aici. Cu yzzy. ro e simplu să vinzi sau să cumperi un telefon.

Date de contact:

contact@yzzy.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *