Ziua bună, oameni frumoși și sănătoși! Pe 16 octombrie am sărbătorit Ziua Mondială a Alimentației, care este oficială încă din anul 1981. Doar că anul acesta, în plină pandemie, cei de la Herbalife s-au gândit să atragă un pic atenția asupra modului în care mâncăm și asupra alimentelor ce fac parte din viața noastră. Conform spuselor Conf. Univ. Dr. Corina Zugravu, “Alimentația corectă este cea care oferă organismului tot ce este necesar pentru o funcționare optimă din toate punctele de vedere. O alimentație corectă nu presupune neapărat un orar fix, fiecare își poate adapta ora de masă în funcție de programul său.” Doar că nici cina după ora 18 sau mâncărurile prea grase sau prea dulci nu-s ok! Așa că trebuie să învățăm să mâncăm sănătos!

De data asta, cei de la Herbalife m-au surprins cu câteva din produsele lor, o carte din bucate și două ghiveciuri cu plante aromatice. Deja am început să integrez în alimentația mea atât pudra, cât și vitaminele RoseGuard.  Să știți că am plantat și coriandrul, și rozmarinul!

Iar plăntuțele încep să răsară deja!

RoseGuard reprezintă un supliment alimentar ce furnizează 100% din doza zilnică recomandată din vitaminele A și C, pentru a susține un sistem imunitar sănătos. Pe lângă ele, are o doză importantă de vitamina E, ce ajută la protejarea celulelor organismului împotriva stresului oxidativ, dar și numeroase extracte din plante. Deja am început să utilizez câte 2 capsule pe zi, așa cum e recomandat. Sper să îmi păstrez o stare generală foarte bună.

Cât despre Pudra proteică personalizată Formula 3, este o bogată sursă de proteine din zer și soia. Ea ajută la creșterea masei musculare, dar și la un control al greutății. Poate fi folosită atât în shake-uri, dar și în preparate alimentare.

Peste 80 de rețete adunate din Europa și Africa

Primul volum al cărții de bucate Herbalife Nutrition adună peste 80 de rețete din Europa și Africa, adaptate pentru un stil de viață sănătos, cu produsele Herbalife în componență. Ideea este că dacă vrei, poți să mănânci ceea ce trebuie fără să flămânzești. Tocmai de aceea mi-a picat cu tronc această rețetă de negresă cu fasole neagră. Abia aștept să o încerc în acest weekend!

Produsele Herbalife sunt făcute pentru a ne suplini toate nevoile și pentru a ne ajuta să mâncăm bine. De ce să avem probleme nutriționale, când tot ce trebuie să facem e să mâncăm cu măsură? De ce să avem probleme cu greutatea când tot ce trebuie să facem este să avem grijă cu zahărul și mâncărurile grase? Nici sarea prea multă nu e ok! Dar e bine să ne amintim aceste lucruri și să căutăm mereu rețete practice, rapide și delicioase! Un stil de viață sănătos înseamnă o viață mult mai calitativă. Voi ce sfaturi urmați în viața de zi cu zi?

9 Replies to “Ce și cum mâncăm sănătos?

  1. Rozmarin imi place si mie sa pun in mancare! Ma bate gandul sa imi fac o mini gradina in sensul acesta. 🙂 Sa ne arati cat mai multe retete din cartea aceea, le astept cu drag!

  2. Numai de bine despre aceste produse, si nu doar de azi, de ieri. De ani de zile Herbalife este lider in acest segment. Suplimentul RoseGuard imi starneste curiozitatea.

  3. Important e sa avem o alimentatie echilibrata, in functie de nevoile corpului si sa fim atenti la ce suplimente alegem atunci cand este cazul. Sunt la facultatea de nutritie si dietetica si nu pot spune ca am o parere prea buna despre aceste MLM-uri, insa e alegerea fiecaruia ce consuma:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *