Materialele termoizolante sunt foarte eficiente în scăderea coeficientului de transfer de căldură și sunt folosite în foarte multe domenii, existând de asemenea, foarte multe soluții în materie de cutii termoizolante, fiind ideale pentru domeniul alimentar, farmaceutic și asa mai departe.

Pentru cei care sunt în căutarea celor mai avantajoase soluții în materie de cutii termoizolante, trebuie menționat faptul că, la numai un simplu click distanță, accesând site-ul celor de la Schoeller Allibert, puteți găsi o gamă extrem de variată de astfel de cutii, și nu numai.

În general, gama de produse Schoeller Allibert, inclusiv în ceea ce privește aceste cutii termoizolante, sunt utilizate în cel mai eficient mod posibil de către un număr impresionant de firme care se ocupa cu servicii de distribuție de alimente pentru marile magazine comerciale. Aceste soluții fabricate și comercializate de compania Schoeller Allibert sunt preferate de foarte multe alte firme și companii, datorită calității superioare a soluțiilor de transportat, ambalat și depozitat, iar aceste cutii termoizolante sunt perfecte pentru acele produse care au nevoie să fie menținute la o anumită temperatură, produse fragile ce pot să fie depozitate sau livrate către o altă locație. Pe lângă acest aspect, un alt lucru extrem de important constă în faptul că este vorba despre cutii care asigură o manipulare foarte bună și ușoară, o protecție suplimentară pentru conținut, stabilitate, dar și o ventilație ideală.

Printre cele mai des întâlnite produse care sunt transportate cu astfel de cutii din plastic sunt fructele și legumele. Utilizarea unor astfel de cutii din plastic este absolut necesară pentru acest tip de alimente deoarece sunt mult mai rezistente. De o popularitate mare se bucură și cutiile din carton sau din lemn, însă acestea au o durată mică de utilizare din cauza faptului că se degradează destul de rapid. Cutiile din plastic sunt rezistente la apă, iar dacă vă doriți un avantaj față de competitorii dumneavoastră, atunci soluțiile Schoeller Allibert reprezintă opțiunea perfectă.

Nevoia unor soluții în materie de ambalare, transport și depozitare care să fie rezistente și durabile în timp a crescut datorită nivelului crescut de poluare și al accentuării încălzirii globale. Produsele marca Schoeller Allibert sunt confecționate din plastic reciclabil, fiind de asemenea produse returnabile. Avem parte de o rezistență sporită în timp și la o utilizare mult mai dură, iar datorită faptului că este vorba despre posibilitatea reciclării ulterioare, soluțiile acestei companii sunt calificate drept cele mai bune opțiuni pe care producătorii și transportatorii le pot alege în acest moment de pe piață. Este de menționat și faptul că dacă veți folosi astfel de soluții, cutii simple sau termoizolante din plastic returnabile, în special acele navete din plastic pliabile, veți putea eficientiza și spațiul de transport sau stocare din depozite.

Schoeller Allibert este unul dintre cele mai importante nume din acest domeniu, având în spate o experiență de peste 5 decenii, timp în care au reușit să dezvolte soluții apreciate la nivel mondial. O vechime atât de mare în domeniu reprezintă dovada foarte clară și simplă a faptului că discutăm despre o companie care a dat de-a lungul timpului tot ce-i mai bun, având ca principal target dezvoltarea prin intermediul unor servicii și produse de cea mai înaltă calitate. Totul pe baza unui principiu foarte simplu – un client mulțumit se va întoarce de fiecare dată atunci când va mai avea nevoie de anumite servicii sau produse. De asemenea, raportul preț/calitate este unul extrem de avantajos, însă fără a depăși un anumit prag. Schoeller Allibert rămâne în momentul de față compania ideală pentru achiziționarea soluțiilor din plastic returnabile pentru transport, depozitare sau ambalare, prin prețuri avantajoase, astfel încât să și le poată permite chiar și acei mici antreprenori aflați la început de drum.

Accesând site-ul companiei, schoellerallibert.com, veți putea găsi o gamă foarte variată de produse, ce sunt împărțite în categorii precum:

 • CONTAINERE MARI PLIABILE (FLC)
 • BOXPALEȚI RIGIZI DIN PLASTIC
 • PALEȚI DIN PLASTIC
 • CONTAINERE IBC PLIABILE PENTRU MANIPULAREA LICHIDELOR
 • TURNARE CENTRIFUGALĂ
 • CUTII PLASTIC PLIABILE | NAVETĂ PLIABILĂ | LĂZI PLASTIC PLIABILE
 • CONTAINERE STIVUIBILE
 • STACK/ NEST CONTAINERS
 • CĂRUCIOARE
 • NAVETE PENTRU BĂUTURI
 • GĂLEȚI PENTRU PRODUSE PERICULOASE

Personal, mă număr printre clienții fideli ai acestei companii, tocmai pentru calitatea superioară a produselor. De asemenea, mă număr printre aceia care sunt la început de drum, având o mică afacere în domeniul agriculturii, cultivând diverși pomi fructiferi și comercializând, bineînțeles, roadele acestora.

Pentru că am reușit să intru în posesia unei suprafețe considerabile de teren, în loc să îl vând pentru a mă “bucura” de suma respectivă, am decis să realizez niște împrumuturi și să investesc eficient, astfel încât să pot dezvolta un business durabil.

Încă de la bun început am luat hotărârea că, oricât de greu ar părea, trebuie să investesc în cele mai bune servicii și produse, astfel încât, la rândul meu, să pot presta mai departe serviciile perfecte și produse care să-și merite fiecare bănuț. Zis și făcut. În momentul în care am ajuns la partea de ambalare, transport și depozitare, am început să caut online o soluție rentabilă din toate punctele de vedere. Am dorit în principal lădițe mici din plastic care să fie rezistente și pe care să le pot reutiliza de cât mai multe ori. Astfel i-am găsit pe cei de la Schoeller Allibert și încă de când am studiat gama lor de produse, am avut un feeling foarte bun și am luat hotărârea să achiziționez parte din necesar, pentru o scurtă perioadă de probă. Ei bine, din acel moment, adică de mai bine de două veri, pe măsură ce am dezvoltat afacerea, practic m-am abonat la produsele și serviciile lor și cu siguranță nu voi cauta alt furnizor prea curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *