Aki a devenit de aproape 2 ani de zile mai mult decât animalul de companie al casei. E membrul familiei, mai mult decât un simplu animăluț, este un prieten. Ba chiar aș îndrăzni să spun că îl tratez ca pe copilul meu. Un cățel înseninează ziua și casa oricui! Indiferent cât de obosit vii de la muncă, un câine e mereu fericit să te vadă și să îți smulgă un zâmbet. Cam așa au stat lucrurile și cu Aki. Chiar dacă e un năzdrăvan și jumătate (recunosc, totuși, în ultima perioadă nu a mai făcut pozne), modul în care mă întâmpină mă face să uit de sandalele roase sau de cablul de net pe care l-am schimbat de cel puțin 3 ori până acum (ups!). Tocmai pentru că îl iubesc, am grijă să îi ofer atât hrana de care are nevoie, cât și recompense pe măsură.

Batoanele DentaLife de la Purina nu sunt noi în rutina noastră. Igiena orală e foarte importantă și pentru prietenii noștri blănoși și mereu m-a preocupat acest subiect. Inițial mă gândeam eu cum să fac să îl spăl pe dinți (nu râdeți!), dar apoi am aflat că există astfel de recompense cu textură poroasă, ușor de mestecat, care curăță și în zonele greu accesibile.

Un singur baton pe zi este suficient pentru a reduce tartrul și acumularea plăcii. Are un consum scăzut de grăsimi și conține ingrediente nutritive. Mai mult decât atât, batoanele DentaLife nu conțin coloranți sau arome artificiale. Sunt disponibile în 3 variante, pentru orice tip de talie – mică (5-15kg), medie (12-25 kg) și mare (peste 25 kg).

Părerile noastre după utilizare

Avem un zâmbet de revistă! Hi hi! Adevărul este că noi eram deja familiarizați cu acest gen de batoane, și cu DentaLife, dar am vrut să vedem cum e după o perioadă de utilizare constantă. Avem deja cam 2 săptămâni de când folosim batoanele și e foarte bine. Nu ne mai miroase gura ca înainte, semn că nu mai avem resturi printre dințoși, în zone greu accesibile. Nu am luat în greutate sau să avem alte semne de hrănire incorectă. Ajută mult faptul că se administrează un singur baton pe zi, și acela plin de ingrediente bune, nu de calorii goale, de arome și de sare. Total exclus!

Concluzia e că aceste batoane au devenit preferatele noastre și de acum încolo nu ne vor mai lipsi din casă. E un preț mic plătit pentru o igienă orală corespunzătoare a unui prieten. A celui mai bun prieten! Aki e mai mult decât un prieten, este o parte din viața mea, așa că pentru el, tot ce e mai bun! Voi ați cumpărat aceste batoane pentru prietenii voștri blănoși?

34 Replies to “Cel mai bun prieten al omului merită ce e mai bun!

  1. Nu am avut niciodată un animal de companie, însă dacă aș avea, cu siguranță ar fi un câine. Aki este foarte simpatic. Arată fericit! Asta înseamnă că îi ești o prietenă bună!

  2. Mai primeste si Piki batoane din astea din cand in cand, bine, nu de la acest brand, dar sa stii ca le voi cauta si pe astea, sa ma uit pe eticheta sa vad daca sunt mai ok decat celelalte.

  3. Nu am animăluț de companie. Nu ar avea cine să stea cu el cât suntem noi la serviciu. Cățelușul tău este foarte drăguț. Felicitări că îi oferi ce este mai bun!

  4. Ma bucur sa vad ca aceste batoane sunt atat de eficiente. Catelul tau va fi fericit de acum inainte si, din ce inteleg, il ajuta sa aiba si o dantura frumoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *