Perfectă pentru uz postnatal, o centură special concepută pentru proaspetele mămici este cea de la Clessidra. Ajută la refacerea mai eficientă după naștere, fiind ideală și în procesul de slăbire. Zona abdomenului beneficiază de susținere extra, dar și cea lombară este susținută, astfel că șansele ca abdomenul să revină în formă mai repede sunt toate de partea purtătoarelor. Scopul lor este de a ajuta în redobândirea formei de dinainte de sarcină, dar și a fermității pielii.

Centura postnatală pentru slăbit, de la Clessidra

Dacă ești una dintre proaspetele mămici care se refac după naștere, atunci cu siguranță știi să apreciezi un ajutor suplimentar în ceea ce privește redobândirea formelor de alta dată. Apare nevoia naturală de a reveni la activitatea cotidiană de dinainte, însă numai când corpul este pregătit în acest sens te vei simți capabilă.

O centură postnatală pentru slăbit ca cea de la Clessidra vine cu multiple avantaje. Îți oferă posibilitatea de a o regla în jurul taliei, după nevoie, cu ajutorul sistemului de prindere tip scai – practic și eficient. Poți să o reglezi în funcție de cum te simți confortabil. De asemenea, o poți purta fără probleme pe sub haine, pentru că nu își va trăda prezența.

Este un produs ideal pentru uz postnatal, recunoscut pentru eficiența sa în recăpătarea formelor de altădată. Cum acționează? O dată aplicată în zona taliei, compresia exercitată pe aceasta va favoriza retragerea burții mult mai eficient.

Bineînțeles, înainte de a purta o astfel de centură e ideal să te consulți cu medicul personal. Spre exemplu, în cazul nașterii prin cezariană e ideal să ai în vedere o centură de acest fel sau lenjerie modelatoare, de preferat din gama luxury, de la Clessidra. Toate sunt cu uz postoperator, deci sigure pentru sănătatea ta. Mai târziu doar vei putea face trecerea la corsetele de compresie, cele care vor grăbi mai eficient subțierea taliei, fiind pe grade de compresie și materiale diverse.

Clessidra propune un set special de centuri. Cea pentru susținere lombară și abdominală, alături de centura pentru pelvis și cea postnatală pentru stomac și abdomen superior reprezintă arsenalul de care ai nevoie pentru o refacere mai ușoară. Informațiile despre cum acționează fiecare în parte găsești pe clessidra.ro.

Câteva caracteristici care te vor încânta prin confortul asigurat la purtare sunt:

  • Elasticitatea, rezistența la purtări, flexibilitatea excelentă.
  • Design special pentru a permite pielii să respire.
  • Un mix de materiale inovatoare, menite să asigure confortul pielii, dar și protecție pentru zona spatelui și talie.
  • Închiderea ajustabilă, dublă în velcro, este ideală pentru o compresie eficientă.
  • Întăriturile verticale specifice centurii din zona lombară asigură o susținere puternică.
  • Se adaptează cu succes formei corpului, ceea ce o face invizibilă pe sub haine.

Care sunt rezultatele la care poțti ajunge dacă devii purtătoare fidelă a unei astfel de centuri poți afla din magazinul online Clessidra. Descoperă și alte avantaje ale centurilor, dar și a celorlalte tipuri de lenjerie modelatoare dintre care poți alege.

One Reply to “Centurile postnatale de la Clessidra – aliatele proaspetelor mămici”

  1. imi imaginez ca o astfel de centura nu e foarte comoda. Nu stiu de ce, Cred ca mie nu imi place in sine ideea de a purta ceva care strange. Dar, daca trebuie, atunci e bine ca exista asa ceva si le ajuta pe mamici sa isi recapete formele mai repde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *