Nu e nunta nuntă fără muzică, cum nu e pomana pomană fără mâncare bună. Dacă la alte evenimente poate contează alte aspecte, la nuntă mi se pare esențială muzica! Să fie muzică bună, să fie toate genurile, să ridice lumea în picioare. Contează foarte mult ca oamenii să stea mai mult pe ringul de dans decât să fie la masă. Indiferent de vârstă, toți trebuie să se regăsească. Și în ziua de azi ai atât de multe opțiuni, așa că nu ai voie să dai greș în privința asta! Am mai regăsit nunți la care nu am putut dansa pentru că muzica era proastă. Am găsit nunți la care muzica a fost pe același gen toată noaptea și m-a plictisit. Contează ca DJ-ul sau formația de cover-uri să știe să abordeze orice gen.

De ce să alegi un live music band sau o trupă de cover-uri?

Alegerea unei trupe live poate fi o alegere mai mult decât inspirată. De ce să alegi un live band? Pentru că știu să interacționeze cu publicul. Pentru că niște glume sau cuvinte între piese contează enorm. Pentru că fac atmosferă. Pentru că ridică lumea în picioare. E adevărat, ca și dezavantaj, poate fi că o trupă de cover-uri este doar un moment al nunții, nu întreține atmosfera toată noaptea. Așa că e bine să ai și alternative. Life on Mars este o astfel de trupă aflată în plină ascensiune, cu o componență mai mult decât perfectă – 2 soliste, 1 chitarist, 1 basist și 1 toboșar. Ei au participat la numeroase concerte și evenimente, astfel că știu ce au de făcut și cum să facă show.

De ce să alegi un DJ?

Pentru că bagă muzică toată noaptea, iar costurile nu sunt foarte mari. Da, vei avea muzică, dar oare preferințele voastre sunt comune? Ești sigur că echipamentul e de cea mai bună calitate? Un DJ nu e obligat să aibă boxe sau stație de ultimă generație. O trupă live… cam da!În plus, e greu să găsești un DJ care să facă atmosferă. De obicei, ei pun muzică și atât.

De ce lăutari?

Aici e cu dus și întors. Mulți fac treabă. Dar și sunt mulți prea vulgari pentru gustul meu. Prea ostentativi. Depinde mult de preferințele mirilor și de cele ale invitaților. Da, ei fac show toată noaptea, dar cam toate piesele or au tentă orientală… dacă mă înțelegeți.

Cred că e ok să alegi o trupă live de cover-uri pentru că îți poate anima evenimentul. Ei deja știu cum va decurge totul, au un program bine stabilit, iar onorariul nu e mai mare decât al unei formații obișnuite. Meritați ceva diferit față de ceilalți miri, așa că de ce să nu apelați la Life on Mars?

One Reply to “DJ, trupă de cover-uri sau lăutari la nuntă?”

  1. Dj in niciun caz. Eu as opta pentru lautari sau trupa de cover-uri, in functie de preferintele mirilor si de ce cred ei ca ar placea mai mult tipologiilor de invitati pe care ii au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *