Ziua bună tuturor! Astăzi vreau să vă spun mai multe despre dispozitivul Cleanzy, pe care l-am primit acum ceva. Era o campanie de promovare, însă am apucat doar să fac câteva poze pe Instagram, nu reușisem să scriu pe blog. Dar azi vă dau mai multe detalii despre el, să vă faceți o idee dacă merită achiziționat sau nu. Știu că piața e suprasaturată de tot felul de dispozitive și produse de curățare, dar pentru mine, the more, the better. Nu de alta, dar mai ales în perioada verii, pun și mai mult accent pe curățarea tenului. Și asta se vede, rar când mai apare un coș răzleț. În general, pielea mea arată chiar ok, nu mai sunt nici la pubertate, e adevărat, însă câte femei cu acnee nu am văzut chiar și la vârste mai înaintate!

Ce este Cleanzy?

Sunt sigură că ați auzit până acum de periile Foreo. Da, Cleanzy e cam același tip de dispozitiv, doar că muuult mai accesibil! Vine cu suport de încărcare și cu cablu, dar bateria ține super mult. Eu nu l-am încărcat până acum pe al meu deloc. Mai pe scurt, Cleanzy este o perie sonică de curățare, ce are perișori de silicon și dezvoltă până la 8500 vibrații pe minut. Ceea ce nu e rău deloc! Adică e ca și cum ai lua o perie manuală și ai da tu de 8500 de ori pe față cu ea într-un minut. Treaba asta electrică este mult mai comodă și mai simplu de folosit! Și mai eficientă, da. Pentru că ajunge unde tu nu poți și face treaba mai repede ca tine.

Cum se folosește?

Pur și simplu se umezește fața, se aplică gelul/spuma/crema de curățare, apoi se masează cu Cleanzy. Pentru mine e super comod, nu îl folosesc în fiecare seară, ci cam la 2-3 seri. Are și o parte cu niște peri mai duri, tot din silicon, care sunt pentru zone mai greu accesibile sau mai căpoase. Îmi place că setezi tu intensitatea la care să lucreze, sunt 5 nivele, în funcție de nevoie / plăcere. Se poate folosi sub duș, eu doar așa o fac, de fapt. Pentru a curăța peria, doar o speli și o lași să se usuce. Diferența se simte, dat fiind faptul că acest dispozitiv curăță mult mai bine decât aș face-o fără el. Da, poate prețul nu e de neglijat, nu dai 30 lei pe el, ci 235, însă aveți în vedere faptul că e o investiție și se poate reîncărca.

Pe scurt, mie îmi place dispozitivul, mi se pare util și cred că face treabă bună. E mai ușor să cureți tenul și mai eficient. Personal, mi se pare o invenție bună, dincolo de preț. La modul da, am mai avut perii de curățare facială, însă dădusem cam 40-50 lei pe ele, dar te apucau nervii când le foloseai. Deci da, merită! Voi ce părere aveți?

9 Replies to “Cleanzy – un ajutor pentru un ten mai curat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *