Ziua bună tuturor! La început de primăvară am plasat o comandă pe Femme Luxe, mai mult ceva de iarnă. Și nu am făcut tocmai rău, întrucât vremea din ultimele zile a suferit o ușoară răcorire. Așa că am plasat repede-repede o comandă pe câteva hăinuțe ce doar intraseră în stoc, dar și din cele pe care pusesem ochii mai demult. Au venit repede, toate 4, tot prin curier. Mă bucur că au renunțat la treaba cu poșta, cred că nu le-a convenit nici lor ce mișmașuri face Poșta Română. Au ieșit mai mult în gaură anul trecut :)) Totul e bine când se termină cu bine, totuși. Să vă arăt ce mi-am luat de data asta și ce anume mi-a displăcut. Da, există și din astea. Ca de fiecare dată.

Pulovere cu umerii goi

Mi-am dat comandă de două pulovere cu umerii goi (impropriu spus), în diferite culori. Am mers pe negru și pe crem (cred?). Nu am făcut niciodată diferența între crem/bej/ nuanțe de genul. Materialul de la ele e același, au un tricot ușor, însă și cu ceva sintetic în ele. Nu sunt modele deosebite și nemaivăzute, însă acele petice lipsă, să zic așa, arată fain. Nu sunt foarte groase, deci pot fi folosite și în zile cu vânt sau cu o gecuță mai subțire peste ele. Nu de alta, dar eu m-am cam păcălit luând pe mine tricouri și geci mai subțiri. Așa, nefiind foarte groase, merg perfect, ca nu mori de frig cu ele, dar nici de cald.

Îmi plac ambele variante de culoare și cred că pot fi purtate și cu o pereche de Ripped jeans for women, dar și cu ceva mai classy sau elegant.

Pantaloni roz pufoși

Dacă mă întrebați pe mine, pantalonii ăștia sunt tot ce ți-ai putea dori într-o zi mai rece. Pur și simplu sunt niște pufoșenii adorabile și nu i-aș mai da jos! Sunt călduroși și, deși culoarea e mai pretențioasă, sunt irezistibili! Nu ai cum să nu îi iubești. Mi-ar fi plăcut chiar să facă parte dintr-un Women’s loungewear sets, să aibă și un hanorac asortat. Ce am sesizat prima dată e că năpârlesc oleacă, adică am adunat ceva scame roz după ei. Dar trecând peste asta, sunt de-a dreptul fabuloși! Love them!

Cămașă oversized

Știu că multă lume a părut să fie fascinată de această cămașă atunci când am făcut acel preview pe Instagram, însă eu nu mă împac cu ea și pace. Pur și simplu. Îmi plac lucrurile oversized, însă când vine vorba de hanorace sau pantaloni de trening. Am constatat că la capitolul cămăși nu mă descurc să le îmbrac așa. E prea largă, prea mare, prea, prea, prea. Tocmai de aceea nu va rămâne în posesia mea.

Ce-i drept, culoarea e tare faină, de primăvară. Însă mai repede comandam o White midi dress, cred că mă alegeam cu ceva mai interesant și mai purtabil. Dar asta e, data viitoare știu ce să fac. E clar că genul ăsta de haine nu mă avantajează. Sau nu știu eu să le port.

Cam asta a fost ultima comandă, mă uitam acum la o pereche de pantaloni 3/4 verde deschis, un model cigarette, ceva mai eleganți. Nu știu încă ce o să mai comand, îmi pare rău că nu mai bagă blugi, am avut niște modele super de la ei. Dar… vedem ce modele mai apar, ce se mai poate alege. Ce v-a atras atenția cel mai mult dintre cele pe care vi le-am arătat?

11 Replies to “Comandă Femme Luxe la început de primăvară

  1. Buna . Mi-a atras atenția cămașă . Are o culoare frumoasa . Ca sa nu o dai mai bine duo la croitorie sa ți-o taie in părți sa iti mai ia din ea ,dar sa o lase deschisă . Pe marginile cusături sa aplice o banda cu butoniera

  2. Mi-au placut toate tinutele pentru care ai optat. M-ai facut curioasa, asa ca am vizitat si eu site-ul si mi-am pus cateva articole in cos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *