De când cu internetul, trebuie să recunoaștem că totul merge mult mai repede. Cauți știri, ziare, reviste, produse, faci shopping online până și pentru mobila din dormitor sau pentru asigurări și RCA-uri. Cauți, și printr-un singur click, ai tot ce vrei la tine acasă! Nu mai pierzi timpul căutând cadouri, îți rămâne ție, pentru a te bucura de pasiunile tale și de lucrurile care contează cu adevărat!
Pot spune că absolut orice am avut nevoie am găsit pe net și am făcut economie de timp și bani. De exemplu, am cumpărat dintr-un magazin fizic un sandwich maker. Cât mi-a luat până să-l găsesc, nu vă mai spun. Caută, compară prețuri, compară performanțe, compară absolut orice, de la design până la funcții și până la diferența de 1-2 lei. În sfârșit, l-am achiziționat. O minune, eram încântată de el nevoie mare. La momentul ăla nu stăteam împreună cu iubitul meu, dar îi mai făceam sandwichuri la el când se mai nimerea în vizită. Inevitabil, ce e frumos nu durează, așa că într-o zi primesc sms ”Îmi pare rău, dar sandwich makerul s-a stricat. Promit să-ți cumpăr altul, scuză-mă!!!” Of, Doamne, ce s-o fi întâmplat? De garanție nici nu putea fi vorba, pentru că era eroare umană, nu făcuse nimic săracul aparat.

Așa că am luat decizia (împreună și pe banii baiatului) să înlocuim minunea. Ne obișnuiserăm, era simplu și rapid, când ți-era foame și nu aveai ceva gătit, era perfect. Comoditatea și-a spus cuvântul! Am hotărât să nu mai pierdem timp, așa că am dat comandă online. Am găsit un sandwich maker perfect, am citit opiniile celorlalți cumpărători, am studiat online toate detaliile! Și cred că am făcut și o economie importantă. Aparatul ne-a fost livrat în perfectă stare, fără întârziere, iar toată afacerea a mers mai repede și mai bine decât ne așteptam.

Shoppingul online e din ce în ce mai în vogă, iar noi chiar ar trebui să profităm de avantajele internetului. Dacă la început eram și eu sceptică, acum e doar o chestiune de tmp până să rezerv și vacanțele tot online. O dată ce dai prima comandă, totul merge strună și te înveți. Nu e ca și cum ar fi doar pentru tineri. E pentru toată lumea! Faci comenzi, primești…ce poate fi mai ușor de atât?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *