A venit weekendul, dar nu e chiar cum măa așteptam să fie. Vremea asta chiar ne dă toate planurile peste cap! Acum e soare, acum se înnorează, noroc doar că am scăpta de vântul de ieri care te lua pe sus. Nu am chef nici de curățenie, nici de nimic. Ba din contră, am lenevit azi. Am fost doar un pic la shopping, să mai iau câte ceva pentru Paște. Mâine urmează tura a doua, pentru că mai am nevoie de carne de vită pentru ciorbă și de legume. Și cred că atât. Mi-am făcut eu o listă, dar o să o mai iau la mână o dată. Oricum, azi vă povestesc în două-trei cuvinte despre gelul de duș cu lămâie verde din Mexic de la Yves Rocher, tot din colecția Jardins du Monde.  Vor mai urma, pe măsură ce le încerc, pentru că stocurile sunt nelimitate și trebuie terminate, am zis!

IMG_20150325_200540Acest gel de duș are o nuanță foarte plăcută de verde, nu este cremă, ci gel, și acest lucru cred că se observă, dar consitența sa este destul de fluidă, ceea ce face necesară o cantitate infimă de produs pentru o spumă bogată. Ca și celelalte produse de la Yves Rocher, nici el nu are parabeni. Un mare plus, aș spune. Nu usucă pielea, te revigorează, iar mirosul este d-a dreptul demențial. Cine a frecat între degete o frunză de lămâie, își poate da seama. Dar e acea senzație multiplicată cu o mie! E un miros fresh, nu chimic , ci destul de natural, după părerea mea! Prețul este unul prietenos, nu prea-l găsiți cu mai mult de 8 lei, de obicei intră în componența ofertelor de tipul 3 la preț special plus cadou (burete de duș sau sacoșă de cumpărături).

Mie îmi dă o stare de bine când fac duș, mă energizează. Față de alte geluri de duș, l-am alege în toate anotimpurile! Așa că primește un big like de la mine! Acum mă duc să mă trântesc în pat sau înc el mai bun caz, să fac modificări prin dulap. Cred că dacă nu înfrunt primăvara cu tricouri, o să rămânem cu iarna pe cap până în iunie!

Voi ați încercat gelurile de duș de la Yves Rocher? Ce părere v-au lăsat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *