Foarte mulți dintre noi consideră că la casă e clar mult mai avantajos decât la bloc. Din toate punctele de vedere. Nu depinzi de nimeni, nu ai de-a face cu nimeni, ai un spațiu mult mai mare și nu trebuie să îți faci griji că te aude cineva dând cu aspiratorul în miezul zilei. Dar să construiești o casă nu e chiar atât de ușor. Vei spune că mulți au făcut-o deja și oamenii fac case de foarte mult timp, așa că tu de ce nu ai reuși? Așa e, dar oare știi ce tehnologii au apărut, ce materiale de construcții mai rezistente și care îți mențin locuința în cea mai bună formă au apărut? Par niște lucruri banale, dar cel mai bine e să apelezi la firme specializate, care se ocupă de tot, de la A la Z.

Pentru a construi case moderne nu trebuie decât să apelezi la oameni care știu ce fac și au experiență. Echipa este constituită din persoane cu pregătire, de la ingineri până la experți în design interior, pentru ca locuința ce va ieși din mâinile lor să fie exact așa cum ți-ai imaginat-o. Soluțiile la cheie sunt cele mai avantajoase, astfel că tu nu trebuie decât să vii cu propunerile, iar ei le vor face realitate.

Cei de la Case Moderne au la activ peste 350 de proiecte, fapt care conferă încredere noilor clienți. Contează mult materialele cu care se lucrează, astfel ca produsul finit să fie calitativ. Se oferă soluțiile complete, de la consultanță, sfaturi și păreri, până la finalizarea construcției și finisaje de calitate. Contează foarte mult ca oamenii pe care îi alegi să țină cont de ceea ce ăți dorești și să te susțină, fără a știrbi însă calitatea proiectului și estetica locuinței. Pentru o suprafață medie construită, prețul de livrare al imobilului în baza pachetului La Roșu ar fi de aproximativ 40 000 euro preț fără Tva, iar cel din baza pachetului La Cheie, aproximativ 100 000  euro preț fără Tva.

Nu mi se pare un efort financiar imens dacă ținem cont că noi doar venim cu idei și opinii. Dar da, trebuie să avem terenul pregătit pentru construcție. Ceea ce reprezintă o investiție mai mare. Dar mai bine să ai un proiect bine pus la punct, cu termene stabilite, care să fie respectate. Case moderne au o echipă care poate garanta construcția unei case de la A la Z. Tu ai apela la ei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *