Ziua bună, oameni faini, și un început de săptămână minunat! Azi vreau să vă spun câteva cuvinte despre noua gamă de vopsea de la Schwarzkopf, și anume Gliss Color. Are în componență acid hialuronic, care menține părul hidratat, aceasta fiind o inovație în domeniul colorării părului. Sigur ați auzit de brandul Gliss până acum. De fapt, ei se ocupă cu repararea părului, având numeroase game de șampoane, balsamuri sau tratamente. De data aceasta, însă, ca o premieră, a apărut și o vopsea de păr sub acest nume. Ingredientele din această vopsea au rolul de a îngriji părul atât în timpul, cât și după colorare.

În campania BuzzStore am avut ocazia să testez împreună cu două prietene această vopsea. Fiecare ne-am ales nuanțele preferate, eu blond rece natural, ele negru intens și șaten intens. Și ele, ca și mine, au fost extrem de încântate de această vopsea și au sesizat că nu usucă părul așa cum fac vopsele obișnuite. La mine e adevărat, a fost o problemă, am deschis părul treptat, ba chiar am apelat și la un mic artificiu care să mă scape de nuanța de verde cu care mă procopsisem în experimentele mele.

Etapa 1 – să ”îndulcim” verdele

Vopseaua Gliss Color se aplică exact ca o vopsea obișnuită, pe părul uscat, și se lasă să acționeze 30-45 minute, în funcție de nuanță. Conține instrucțiuni de folosire, o pereche de mănuși, emulsia fixatoare, crema colorantă și o mască tratament.

E important să știm că deschide cu câteva tonuri, însă din șaten niciodată nu va ieși nuanța de pe cutie. În schimb, șatenul deschis îl decolorează până la blond. Am încercat asta la rădăcini și chiar face treabă super bună!

Am plecat de la așa ceva….
… și am ajuns la așa ceva

Cu puțin ajutor, e adevărat, și aici nici nu se vede nuanța de verde ce mi-a rămas în păr. Detest verdele. Amintiți-mi să nu mai experimentez niciodată cu el, iese prea greu din păr! Dar da, am mai folosit și șampoane pentru reflexii argintii, doar ca să iasă ceva apropiat de blond. Dar oricum, părul s-a comportat excelent! Nu tu uscăciune, nu tu deshidratare, fire rupte sau vârfuri arse. Asta deși am peste o lună jumate de când nu m-am tuns…

Etapa 2 – hai să trișăm!

E adevărat, mi-aș fi dorit să găsesc și o nuanță mai spre gri, mai cu reflexii argintii. Dar dacă a fost doar acest blond rece, care mi s-a părut cel mai rece, adică fără tenta aceea de galben pui, am zis să trișez un pic. Așa că am apelat la un șampon nuanțator, pentru gri, și am pus puțin pe păr în timpul procesului de colorare. Adică direct peste vopsea. Am riscat un pic, e adevărat. Nu știam ce iese, nu știam dacă o să iasă ceva, de fapt. Când am clătit părul și am văzut o tentă de albastru, am zis că măcar nu mai e verde. Dar după ce am uscat părul, ta-daaaa!

Finally o nuanță calumea! Exact ce îmi doream, mai mult gri decât blond! Și da, părul arată în continuare excelent, deși nu știu dacă aveam 3 săptămâni între vopsiri. Și toți sunt panicați, cum de nu îmi stric părul :)) Neah, culmea e că am învățat să îl protejez și să îl repar. Mai ales că nu folosesc placa sau alte minuni… e și mai ok! Se vede că la rădăcini e blond, nu a prins griul acolo, nu avea cum pe părul meu natural. La perciuni e culoarea mea naturala, am lăsat așa lateralele și în spatele capului. Adică partea de păr scurt. Diferența e vizibilă, vopseaua chiar face treabă pe câteva tonuri.

Concluzia? I love Gliss Color!

Se folosește tare ușor, numai se amestecă cele două componente și se aplică, apoi se așteaptă și se clătește. Dar e vizibil diferența față de alte game. Părul nu mai e aspru. Pățeam asta uneori, mai ales la blond, unde intervine un pic și oxidantul. Masca conține și ea acid hialuronic, dar eu nici nu am mai aplicat-o la tura a doua, iar părul e la fel de hidratat!

Gliss Color e o gamă minunată și mă bucur tare mult că am găsit o soluție prin care părul să nu mai sufere. Cele două prietene sunt și ele extrem de încântate și mă bucur că am reușit să le surprind! Voi obișnuiți să vă colorați părul? Ați încercat până acum această gamă?

12 Replies to “Create your style cu noua vopsea Gliss Color!

  1. De ani buni, cred ca vreo 5 nu mi-am mai vopsit parul deloc, am tras mult si bine sa scot toata vopseaua din ele, a fost bietul meu par ultra traumatizat, delocolorat, vopsit aiurea, toate facute anapoda, pe atunci nu stiam prea multe. Acum e bine sanatos, par ca vor sa apara niste fire albe, dar nu cred ca ma voi mai vopsi curand si daca as face o as alege sigur o nuanta de ciocolatiu, ceva cat mai apropiat de nuanta mea naturala.

  2. Am avut ocazia sa incerc si eu cateva vopsele de la Schwarzkopf si am fost placut impresionata de rezultat. Chiar mi se parfe ca sunt extrem de usor de aplicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *