Crește-ți afacerea cu serviciile de digital marketing!

Trăim în epoca vitezei, în vremuri în care dacă nu ai un profil pe internet, efectiv nu ești vizibil, deci nu exiști. Și nu vorbesc aici doar despre social media, ci și despre vizibilitatea ta în online, a magazinului tău sau a paginii tale web. E foarte important să știi cum să îți creezi imaginea online și asta e chiar destul de dificil, mai ales dacă vorbim despre cineva la început de drum. Acum este esențial să cunoști partea de marketing, să știi ce cuvinte cheie plasezi, cu ce articole ieși în prim-plan. Ceea ce de cele mai multe ori nu e ușor deloc. Am constatat că nici eu, după 10 ani de blogging, nu am mereu cuvintele la mine și ideile pentru ca ”afacerea” mea să crească. Uneori stagnez, tocmai de aceea e bine să apelăm la oameni care se pricep și știu exact ce trebuie să facă.

Ce înseamnă digital marketing?

După cum v-am spus, digital marketingul e viitorul! O dată ce ești indexat de marele motor de căutare, lumea te va cunoaște și vor afla de tine chiar și cei care nu te cunoșteau. Creste-ti afacerea online cu servicii de digital marketing și apelează la toate aceste instrumente – advertoriale, social media, pay per click, SEO sau campanii în presă. Lucrez cu cei de la e-Adverstising de mulți ani și știu că sunt profesioniști. Știu că personalul lor este dedicat și angajat în ceea ce și-a propus. Știu că rezultatele nu vor întârzia să apară. Așa că profită de toate cunoștințele lor și lasă afacerea ta să prindă aripi.

Cum te pot ajuta advertorialele?

În primul rând, cu ajutorul cuvintelor cheie din context, ele te pot propulsa pe o poziție mai bună în căutările Google, astfel că vei ajunge pe primele poziții fără prea mult efort din partea ta. Da, prin aceste articole ți se face reclamă, însă nu doar atât. Crești traficul, obții mai multe vânzări și îți faci cunoscută afacerea. Lumea va ști cu ce te ocupi și ce oferi. Comandă un advertorial când ai o promoție, un eveniment, sau pur și simplu când ai ceva nou. Este foarte important ca acel conținut să fie unic, să nu mai existe și în alte articole.

Ca și idee, apelează și la promovarea site-ului prin articole in presa. Aceste comunicate vor ajuta la o și mai mare vizibilitate. Vorbim de peste 550 de trusturi de presă, iar agenția îți poate oferi comunicate în orice publicație locală sau națională. Este foarte simplu când oamenii te văd și pe online, și în presă. Reclama este inserată natural, iar o campanie agresivă poate duce la un succes răsunător.

Succesul se obține treptat, însă susținut. Să nu uităm, însă, de cei care te pot ajuta. Nimeni nu le știe pe toate, ceea ce nu e deloc în neregulă. Dar ce e important este să cerem ajutor atunci când constatăm că ceea ce știm noi nu mai dă roade. Deci da, digital marketingul poate părea simplu, pentru că toți ne pricepem la online (logic!). Îînsă sunt dedesubturi pe care nu le putem cunoaște, pe care le știu doar cei avizați. Așa că ia-ți o echipă profi în spate pentru a face o treabă excelentă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *