Ziua bună tuturor! Astăzi vă povestesc despre produsele Swiffer, deși sunt convinsă că le-ați văzut în social media și în mare parte știți ce pot face. Însă vă spun și părerea mea despre ele. Swiffer e un brand cu care am făcut cunoștință acum câteva luni, când am primit mopul într-o cutie BuzzBox. Când am văzut campania BuzzStore am zis să aplic pentru că doream să încerc și pămătuful. Curiozitatea mi-a fost răsplătită! Pachetul a fost compus din mop, rezerve umede, rezerve uscate, pămătuful și patru rezerve pentru el. Suficient cât să îmi pot face o idee.

Ce face produsele Swiffer atât de dorite?

În primul rând, rapiditatea. Apoi, comoditatea. Mi se par foarte ușor de folosit. Fie că vorbim de mop sau de pămătuf, doar pui rezerva, faci treaba, apoi o arunci. Da, o să ziceți că aceste consumabile costă și ele destul și deja ajung la un preț prea mare. O fi. Nu contest. Însă mie mi se pare mult mai igienic și mai ok să folosesc o dată, apoi să arunc. Decât să iau rezerva de mop să o spăl și oricum să se rărească, prefer așa.

Mopul este 50 lei și vine la set atât cu lavetele umed, cât și cu cele uscate. Ulterior, rezervele le-am găsit pe diverse site-uri, eu le-am luat de pe Altex, unde am găsit 20 de rezerve cu 28 lei. Am luat 2 seturi și știu că le am ceva timp de acum încolo. O tură de mop (eu folosesc 2 în toată casa) iese cam la 1,4 lei.

În ceea ce privește pămătuful, el costă 17 lei cel simplu și 28 lei cel XXL cu mâner telescopic. Iar rezervele sunt și ele accesibile, 10 bucăți la 28 lei. Ar cam ieși 2,8 lei la o tură de șters praful. Destul de ok.

Cât de eficiente sunt?

Personal, mi se par foarte eficiente. Soluția în care sunt impregnate rezervele de mop mi se pare foarte ok, curăță bine, se usucă repede și nu rămân urme. Ceea ce mi se cam întâmpla la soluțiile clasice de podea. Am văzut ideea de a spăla și geamurile cu el, chiar o să o încerc!

Pămătuful captează praful, am în plan să îl iau și pe cel cu mâner XXL, să fie mai lung. Dar curăță fain și nu se umple toată casa de praf. Cum în casă este și Aki, care lasă păr cât cuprinde, Swiffer își face treaba și prinde totul. Din zbor, cum s-ar zice.

De la mine au notă bună și chiar o să continui să le folosesc. Singurul dezavantaj, să zicem, ar fi consumabilele, dar dacă le prinzi la preț ok și iei și mai multe, eu zic că nu e grav. Mai ales că economisești pe partea cealaltă – rezervele de mop clasice, soluția de pardoseli, sprayul de mobilă și lavetele. Și parcă miroase și mai frumos în casă! Tu ești curios / curioasă să le încerci?

9 Replies to “Curățenia e mai ușoară cu Swiffer!

  1. Mi se par extrem de eficiente aceste produse. Si eu le folosesc si avand in vedere de faptul ca sunt atat de multumita de produse voi studia ofertele sa iau rezervele la pret bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *