Ziua bună, oameni faini! Dacă vara nu vrea să vină, zic să mergem după ea! Știți foarte bine pasiunea mea pentru culori în păr și pentru schimbările radicale, astfel că nici de data asta nu puteam face excepție. Aceste tonere de care vorbim azi le-am luat de la Pink Panda, însă le-am găsit și la Notino. Iar brandul Revolution Haircare aparține de Makeup Revolution. Nu cred că nu ați auzit de el, ba-s chiar convinsă că aveți măcar o paletă de farduri de la ei. Au cele mai faine culori, palete, dupe-uri după branduri celebre, dar la preț accesibil și calitate de top. Am mai vorbit despre produsele lor de makeup, cât și despre gama Revolution Skincare, cu produse de îngrijire. Acum e rândul gamei Haircare, din care am mai descoperit șampoane, tonere, măști sau balsamuri.

Aceste tonere sunt dedicate blondelor, dar există și varianta pentru brunete. Se recomandă a avea părul cât mai deschis la culoare, dar țineți cont că interacționează cu decolorantul. Adică întotdeauna galben+albastru va da verde. Plus alte combinații de genul. Vin în recipiente de plastic de 150 ml, transparente, astfel că vedeți exact cât mai e din conținut. Este practic tot o vopsea, așa că mare grijă la alergii!

Cum se folosesc?

Destul de simplu! Se aplică pe părul curat și uscat, apoi se lasă 30 de minute. Eu am făcut o combinație din cele trei nuanțe pe care le-am luat. Am aplicat inițial Aqua Waves, apoi am venit cu Deep Ocean și Lavander Fields.

Se clătește părul cu apă caldă, nu se șamponează absolut deloc! Adevărul e că se curăță foarte repede. Se coafează în modul dorit. Și iese ceva de genul:

Culoarea se ia destul de repede, după câteva spălări se duce. Menționez că eu am părul decolorat, iar vopseaua stă foarte greu pe el. În urma vopsirii, părul e super moale și plăcut la atingere. Nu se deteriorează absolut deloc. Aceste tonere sunt disponibile în mai multe culori : Aqua Waves (turcoaz), Lavander Fields (mov), Deep Ocean (albastru), Sunset Pink, Lime Zest, Cherry Red, Midnight Ice, Dusky Rose, Rose All Day și Sweet Peach. Eu vă recomand să băgați un ochi și pe site-ul oficial Revolution Beauty, găsiți acolo o mulțime de variante și culori. Plus reduceri bune și program de loialitate!

Pentru mine, Revolution Makeup, împreună cu subdiviziile sale, mi se pare unul din cele mai ok branduri. Sunt și accesibile, și calitative, și colorate. Au tot ce îți dorești. Categoria de skincare e genială, îmi place mult, să nu mai zic de aceste produse Haircare. Voi ce ați testat de la ei?

10 Replies to “Curcubeu în păr cu Revolution Haircare

  1. Îmi place cum ți-a ieșit ,îți stă super bine și o să trag și eu cu ochiul pe site-ul lor să mă uit .

  2. Eu sunt roscata si nu cred ca s-ar vedea nimic, l-as da pe fiu-miu dar e prea mic, asa ca ma abtin. 🙂 Oricum imi place mult ce a iesit! Chiar arata ca un curcubeu. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *