De când mă știu am fost în căutarea unor lumânări parfumate care să miroasă. Nu mă înțelegeți greșit. Pe piață da, sunt multe produse cu această denumire, însă mirosul e strict atunci când te apropii de ele și nici măcar nu sunt aprinse. O dată ce le dai foc, deja se spulberă tot misterul, iar totul miroase a… nimic! Da, din păcate, multe lumânări sunt doar de design. Dar anul acesta, pe site-ul Notino am descoperit lumanari parfumate care chiar sunt parfumate! E adevărat, prețurile sunt ceva mai mărișoare, dar vai, când mirosul îți umple casa, parcă merită mai mult ca oricând! Iarna are în sfârșit un parfum unic.

Dacă în perioada caldă nu suport mirosurile grele și nu vreau decât răcoare, iarna e un bun prilej de a încerca arome noi. Și așa cum acum câteva luni puteam să jur că urăsc vanilia, la momentul actual, după ce am încercat lumanari cu ceara de soia de la DW Home, cred că e aroma mea favorită! Urmează să încerc și produsele Bath & Body Works, toată lumea laudă și cosmeticele, așa că lumânările cred că-s și mai și!

Până acum am încercat arome variate, de la vanilie simplă, la prajituri și pumpkin spice latte, celebra băutură aromată de toamnă. Să nu mai spun de Coconut milk honey, o combinație delicioasă pe care am dat-o gata în câteva zile. Sau de Soothing Crystal, o aromă răcoritoare. Cred că fiecare parfum are momentul său, iar senzația plăcută pe care o ai atunci când pășești într-o casă frumos mirositoare nu se compară cu nimic. De exemplu, lumânarea cu vanilie mi se pare cea mai intensă, dat fiind faptul că se simte încă de pe scară, fără să dau drumul la ușă. Și nu mi se pare puțin lucru!

Ce poate fi mai frumos decât o seară liniștită cu parfum de cocos, lime și verbină, cu o ciocolată caldă și o carte bună? Greu de crezut că poate concura ceva cu o asemenea atmosferă! Dacă ar și ninge… ar fi tabloul complet! Dar până atunci să ne desfătăm cu parfumuri deosebite pentru casă, cu arome de iarnă sublime și cu momente de liniște deplină!

17 Replies to “Dă iernii tale un parfum aparte!

  1. aoleu, ce colectie impresionanta de lumanari parfumate avem noi aici! Sa stii ca in decembrie mi-am luat si eu vreo trei, mai micute, tot de pe Notino, din cele cu arome craciunistice, si ne-au placut foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *