Ziua bună tuturor! Mai mult ca sigur o să ziceți că am luat-o un pic razna când vine vorba de costume de baie în februarie, dar vă zic că e mai afacere decât în sezon! De ce? Pentru că, pe lângă faptul că sunt multe reduceri, e vorba de disponibilitatea modelelor. Deși mă gândeam la un costum de baie întreg, încă merg pe costume de baie două piese, ca fiind clasicele pe care le port. Și totuși, mă gândesc serios și la unul întreg! Pentru că nu e niciodată prea târziu să îți schimbi preferințele! Am ales acest model de pe Plaja.biz și cred că e un site potrivit pentru a-ți alege accesoriile de vară. De ce Plaja.biz? Am câteva motive mai jos:

1. Varietate de modele

Costume de baie din două piese, întregi, modelatoare, cu talie înaltă, cu slip brazilian sau cu franjuri, toate le găsești aici! Și toate arată chiar fain. Eu am optat pentru un costum de baie din două piese cu push-up, cu imprimeu exotic. Mă binedispune și sper să merg mai mult la plajă ca anul trecut, să mă bucur de el.

2. Prețuri foarte bune

Sunt reduceri periodice și lichidări de stoc, astfel că poți lua ce te interesează la prețuri extraordinar de bune. Unele chiar la 40-50%. Ceea ce nu e de neglijat! Mai ales în extra-sezon, toate prețurile se prăbușesc. În plus, acum găsești și toate mărimile, ceea ce e mai complicat pe perioada verii.

3. Calitate superioară

Îmi place că materialul este foarte bun, iar construcția costumului e foarte ok. Asta înseamnă produse de calitate, rezistente, pe care le voi purta ceva timp. Sutienul are cupa întărită, pernițe push-up și balene metalice. Imprimeul e vesel, colorat, în mod sigur mă va încânta pe perioada verii.

4. Găsești mai mult decât costume de baie

Aici nu ezit să menționez seturile faine pe care le-am găsit, noile modele cu rochițe incluse, dar și rochițele separate. Sau cardiganele, pantalonii, accesoriile precum brățările de mână sau picior, inserțiile push-up. La Plaja.biz chiar găsești tot ce ai nevoie pentru plajă, te echipezi complet și sigur vei face senzație. Așa că merită din plin!

Abia aștept să port noul meu costum de baie! Anul trecut nu cred că am ajuns de 2 ori la plajă, însă sper ca vara asta să schimb lucrurile. Și mă voi gândi serios să încerc și un costum întreg, aș vrea să văd cum ”pică” pe mine. Voi ce tip de costume preferați? Din două piese sau întreg? Mai folosiți și rochițe/cardigane pe lângă?

14 Replies to “De ce să îți cumperi un costum de baie de la Plaja.biz?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *