Ziua bună tuturor! O nouă săptămână, se anunță caniculă, dar eu încă nu am ajuns la plajă. E adevărat, nici nu mă omor în mod deosebit, însă mi-aș dori să am și eu un pic de culoare… Greu de crezut că se va întâmpla, însă eu încă sper. Și pentru că vorbim de vară, de bronz, de culoare și de formă fizică, atunci trebuie să amintesc brandul Cocosolis. Pe acesta l-am descoperit cu ajutorul reclamelor de pe Facebook, însă ulterior am plasat comenzi și am început să dețin produse prin aplicația Brandbassador. O să vă povestesc și despre ea, în caz că sunteți interesate, e un mod destul de ușor să primești cel puțin produse, dacă nu și bani, în cel mai fericit caz. Da, produsele Cocosolis sunt peste tot. Toată lumea pune poze cu ele, toți le laudă. Dar cât adevăr este la mijloc?

Ce am folosit eu?

Dintre toate produsele pe care le am, folosesc doar 3 – Grow, Glow și Skin. Mango și Chocolate încă așteaptă momentul în care ajung și eu la plajă. Chestie de care mi-e urât pentru că nu am un costum de baie mai ok, care să acopere p-ici, pe colo. Și am așa, o reținere. Dar o să încerc să ajung săptămâna viitoare. Sincer, chiar vreau să le încerc și pe acestea. Dar despre celelalte 3 produse folosite uzual vă povestesc mai multe mai jos.

Cocosolis Grow

Acest serum de tip spray este foarte ușor, se aplică repede și nu încarcă părul. Promite să reducă numărul de fire căzute, să ajute la accelerarea creșterii și la un aspect mai sănătos. Conține vitaminele B3, B6 și provitamina B5, ulei de ricin și extract de aloe vera.

Ce am sesizat e că lasă părul foarte ok fără a-l încărca. Am apreciat lucrul acesta, întrucât orice serum aș aplica, îl îngrașă, iar a doua zi trebuie să spăl. Aici nu a fost cazul, părul arată exemplar. Și da, folosesc foeohnul. Cât despre cădere, tot mai cade, însă nu știu dacă la fel de mult. De crescut, nu am sesizat o creștere fabuloasă, mie oricum îmi crește părul repejor, mai ales când e scurt și îl tund frecvent. Dar da, recomand sprayul Grow!

Uleiul Skin anticelulitic

Uleiul uscat Skin anticelulitic nu mi-a dat mari speranțe la început. Să fim serioși, nu cred în miracole și știu că celulita se poate estompa, însă nu dispare. Și cu atât mai mult, asta nu se întâmplă dacă stai pe canapea și mănânci chipsuri, dar da, folosești un produs de genul. Trebuie alimentație cât mai ok, trebuie mișcare și întreținere. La mine celulita s-a format din cauza slăbirii și a îngrășării repetate.

Conține ulei de cocos, ulei de cafea, ulei de afine, ulei de striguri, extract de măsline, ulei de jojoba și vitamina E. Toate ajută la hidratare, sunt antioxidante și remodelează corpul. Nu îl folosesc constant, întrucât mai uit de el. Și în mod cert, nu îl folosesc dimineața. Însă se aplică ușor și e foarte relaxant când folosesc și aparatul de masaj. În plus, îmi place că pielea mea cu dermatită nu reacționează urât la el. Ăsta e un mare plus. Folosit constant, face pielea să arate mai bine.

Ulei Glow

Foarte mișto pe pielea bronzată! La mine mai are, însă dă o strălucire faină. E ca un iluminator lichid. Chiar merită și cred că e un produs ușor de folosit, cu multiple întrebuințări. Miroase tare fain, a alune prăjite, deși ei zic că a prăjituri. Mai degrabă mi se par alune vanilate.

Conține ulei de cocos, ulei de cacao, ulei de migdale dulci, de jojoba și castravete, precum și vitamina E naturală. Pielea arată fain, cu un glow subtil și chiar este hidratată.

Așadar, aceste 3 produse au o bilă albă de la mine. Le recomand și voi continua să le folosesc. Celelalte două… aștept să vedem. dat fiind faptul că sunt și albă și mă bronzez greu, vă dați seama că mă face să fiu și mai curioasă. Voi ați folosit vreun produs Cocosolis până acum? Dacă nu, cu ce ați începe?

15 Replies to “De ce sunt produsele Cocosolis atât de lăudate?

  1. Am folosit scrub-urile de la ei care mi se par fabuloase, iar recent mi-am comandat serul de păr GROW, trebuie sa-l pun la treabă. Mă bucur că zici ca nu îngrașă părul!

  2. Până să citesc articolul, aasta mă întrebam și eu: chiar așa, de ce sunt atât de lăudate produsele acestea de la Cocosolis?
    Ei bine, m-am lămurit! Și nu doar atât, ci m-ai convins că merită să le încerc și eu. Mulțumesc!

  3. Nu am folosit produse de la ei, dar acum ca citesc articolul tau imi dau seama ca am vazut produsele de la ei peste tot pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *