În fiecare zi încerc să pun frână cumpărăturilor din zona de make-up, însă rareori și reușesc. Tot ce înseamnă cosmetice sau truse de machiaj, indiferent de brand, trebuie să fie ale mele. Am avut o perioadă în care făceam cumpărături impulsiv, însă acum prefer să le fac cu cap. Adică raport bun calitate-preț. Mi-am propus să nu mai îmi iau decât ceea ce îmi lipsește din mica mea ”colecție” și să nu fie exagerat de scumpe. Mai ales că am palete de make-up cât să îmi ajungă toată viața, însă mereu e plăcut să mai iei ceva de la alt brand sau pe alte culori.

De exemplu, am găsit pe Mycosmetics câteva truse de machiaj de zi și de seară, cu nuanțe tare faine, unele din ele chiar complete. Asta înseamnă plus blush, plus bronzer sau pudră, ceea ce te salvează de alte cheltuieli suplimentare. Dar hai mai bine să vi le arăt!

Paleta cu 12 culori – Revers

Nu am mai auzit de acest brand, însă îmi place că paletele lor au mai multe variante de nuanțe și nu sunt nici foarte mari. O cantitate mai mică din fiecare înseamnă șanse mai mari de a le consuma în totalitate. Paleta vine cu închidere magnetică și pensulă dublă pentru aplicarea fardurilor.

Îmi place că existe nuanțe de toate tipurile – mate, satinate și metalice, astfel că paleta pare potrivită atât pentru un make-up de zi, cât și de seară. Iar textura ușor cremoasă face ca nuanțele să adere mai bine pe pleoape și să reziste. Nimănui nu îi place să se scuture fardul, nu-i așa? Am mai văzut o variantă de culoare, aceea pare ușor mai naturală, însă e drăguță oricum. Voi ce ziceți, nu e așa că e tare fain și ambalajul?

Trusă de machiaj stil laptop – Magic Studio

Trusa asta mi-a plăcut la nebunie, dat fiind faptul că e unul din modele acelea complete, după cum vă spuneam. Da, este mai mare și mai incomod de luat cu tine, însă compensează prin toată chestiile faine pe care le are. 67 de farduri de pleoape, 4 farduri de obraz, 4 pudre și 8 mini-luciuri de buze! Spuneți voi că nu e wow! Fardurile sunt mate, metalice, satinate, absolut orice nuanță îți trece prin cap, de la roz la verde mentă și de la negru la turcoaz. În plus, vine și cu o pensulă pentru fard și cu una pentru luciul de buze.

Personal, cred că această trusă e super utilă. Cu ea poți face orice fel de machiaje, pentru orice ocazie și orice moment al zilei. All in one, fix asta este! Brandul Magic Studio vine din Spania, deci și calitatea trebuie să fie pe măsură. Așa că dacă vrei să nu mai investești în mai multe palete de machiaj, una singură e suficientă, atâta timp cât e în genul acesta.

Ce găsim pe Mycosmetics?

Pe site-ul Mycosmetics găsiți o mulțime de produse, de la make-up-ul de zi cu zi până la cosmetice uv și glitter sau parfumuri. E bine de știut că au și produse pentru cei mici, așa că fetițele se vor simți și ele răsfățate cu produse dedicate lor. Și da, există și categorie de cosmetice bio și vegane, ca să știm cu toate ce punem pe fața noastră. Apreciez foarte mult varietatea și prețurile accesibile existente aici.

Mycosmetics este unic importator și distribuitor pentru majoritatea brandurilor sale, deci nu le veți găsi în altă parte. Produsele ce fac parte din gamele Revers, Venita, Cote d’Azur, Vipera, Top Choice, Lorenay, Umbrella, Paint Glow, Nascita, Briconti, Elisee vin din cea mai mare parte a UE, dar și din țări non-UE, fiind foarte bine verificate.

De ce Mycosmetics?

Pentru că este o afacere bine dezvoltată, cu conexiuni în toată lumea. Pentru că în jurul ei s-a creat o comunitate importantă, iar clienții au fost mulțumiți. Pentru că atât serviciile, cât și produsele sunt exemplare. Pe cei de la Mycosmetics îi găsiți și pe pagina de Facebook, unde găsiți și numeroase recomandări. În fiecare zi apar noi oferte și produse inedite.

Tu ce relație ai cu produsele de make-up? Și tu cumperi truse de machiaj într-o veselie? Știu, cumpăratul impulsiv nu e ok deloc, dar dacă ai prins oferte, e păcat să nu profiți! Tu ce ai cumpărat azi pentru sufletul tău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *