Ziua bună tuturor! Astăzi vă povestesc un pic despre vitamine și suplimente alimentare și despre necesitatea de a le consuma. Uneori, alimentația noastră nu ne asigură necesarul de vitamine și minerale. De exemplu, în cazul unor diete restrictive, unele elemente lipsesc clar. În cazul meu, cum nu consum carne, complexul de vitamine B este serios afectat. Și nu numai. În general e mai bine să consultăm medicul pentru orice supliment pe care dorim să îl luăm. Și aceste vitamine sau minerale, consumate în exces, pot avea efecte contrare. Și iar nu e ok pentru organism. Astfel că fiecare perioadă a anului sau a vieții necesită elemente diferite. Astfel, în sarcină ai nevoie de anumite vitamine, în timpul examenelor ai nevoie de altele, la 10 ani ai nevoie de ceva, la 60 de altceva. Avem nevoie de vitamine și minerale și când suntem obosiți sau avem perioade mai dificile.

Produsele BioSunline au fost concepute pentru a asigura necesarul de vitamine și minerale pe care trebuie să le luăm zilnic. Nu zic să ne apucăm să luăm de toate, însă e bine să facem niște analize și să vedem unde avem deficit. Chiar și când avem zile mai dificile și perioade mai pline, e posibil să avem nevoie de un complex de B-uri. Dar cel mai bine e să consultăm medicul.

De ce să luăm vitamine și când?

Complexul de vitamine C și D, dar și suplimentul Imunovita Esential sunt de folos în perioada imediat următoare, când temperaturile vor scădea, iar virozele respiratorii vor ataca în forță. Este posibil ca schimbarea de anotimp să producă o scădere bruscă a imunității. Așa că e bine să contracarăm.

Pentru perioade de stres sau examene, există Focus Kids BSL și Neurergin. Acestea ajută la concentrare, memorare sau perioade stresante. Nu trebuie să abuzăm, dar o cură de genul ne poate repune pe picioare.  Totodată, ne poate face să reținem mai multe informații.

Cât despre perioadele de recuperare, atunci când ai prins deja o infecție și ești pe antibiotic, recomand ProbiotiX Forte pentru recuperare. Da, știu că pe vremea noastră așa ceva nu exista, însă dacă medicina evoluează, noi de ce să rămânem în urmă?

Toate aceste suplimente să le consumăm în momentele când vom avea nevoie! Nu faceți abuz și nici nu le luați de capul vostru, fără a verifica dacă aveți cu adevărat nevoie de ele. Multă sănătate vă doresc! Voi luați suplimente alimentare sau încercați să luați tot ce trebuie din alimentație?

6 Replies to “De unde iei energie pentru zilele mai dificile?

  1. Vitaminele și suplimentele alimentare sunt un ajutor la care putem apela atunci când organismul o cere. Doar că, așa cum spui, nu de toate și nu după capul nostru sau al netului. Și eu iau, la recomandarea medicului.
    Hugs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *