Neața bună, oameni dragi! Azi e o zi frumoasă, dacă n-ar fi atât de frig, ar fi perfect. Dimineață am pedalat serios până am ajuns la autobuzul de muncă, m-am trezit și mai devreme, n-am chef practic de nimic! Noroc cu soarele, te mai binedispune dacă te afli înăuntru, că afară îți scade tot moralul. Azi am o zi destul de plină, deci trebuie să mă adun cât mai repede. Vacanța asta mi-a priit, aseară am ajuns bine, am adormit devreme, deci am chef de scris. Și vreau să vă spun două vorbe despre difuzorul cu bețișoare pe care l-am luat de la Pepco, ca să știți dacă merită achiziționat sau nu, pentru că am primit întrebări pe tema asta.

Fără titluEu am ales varianta cu fructe de pădure, dar mai sunt disponibile și altele, gen diverse flori. Ambalajul e din plastic, conține un borcănel cu lichid, bine ancorat în suporturi de plastic, și câteva bețișoare de bambus. Ele se introduc în lichid, iar acesta urcă prin capilare și le udă treptat.

IMG_20160114_152820IMG_20160114_152836Parfumul nu este foarte intens la început, deci trebuie să așteptați ca lichidul să ude bine bețișoarele. După câteva ore o să observați diferența. dacă vă așteptați la un parfum foarte puternic, așa cum e cel produs de bețișoarele parfumate care ard sau de uleiul aromat, nu vă sfătuiesc să achiziționați acest produs. Dar dacă vreți ceva subtil, pe care să-l simțiți din când în când, să uitați de el, dar să fie totuși acolo, pe fundal, chiar se merită. Pe noi ne-a ”pocnit” mirosul aseară, când am ajuns acasă și am deschis ușa de la locuință. Ceea ce m-a făcut să trag concluzia că la răcoare se simte ceva mai bine. Căldura puternică ia din intensitatea mirosului. Dar se simte, uneori vine un miros plăcut în cameră și nu prea-ți dai seama de unde. Nu pot spune că e aroma 100% de fructe de pădure, dar e ceva plăcut.

Difuzorul a costat 7 sau 8 lei, eu îl am de săptămâna trecută și nu s-a consumat decât un sfert-o treime din el, deci măcar 2 săptămâni tot o să mă mai bucur de el. Chiar eram curioasă să văd cum e, pentru că până acum foloseam aparat de la Glade sau Air Wick, dar acel puf se evapora instantaneu, nu era un miros continuu. Deci, da, merită, dacă ceea ce căutați e o aromă subtilă, plăcută și îndelungată. Voi ce soluții ”mirositoare” mai aveți? Zi frumoasă să aveți!

2 Replies to “Difuzor cu bețișoare parfumate de la Pepco – yay or nay?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *