Ziua bună, oameni faini! Ieri am profitat că s-a terminat cu starea de urgență și mi-am reluat oarecum cursul vieții obișnuite. Asta nu înseamnă că până ieri nu am ieșit din casă, dar ieri am mers la salon pentru un tratament facial minunat. O dată cu experiența Danube Bloggers Meet am avut parte și de un premiu la Nomasvello Brăila, constând într-un tratament facial cu lumină LED. Am putut alege din tratamente pentru fermitate, pentru hidratare și antirid. Am ales să fie hidratare pentru că tenul meu e destul de uscat. M-am bucurat de 20 de minute de liniște, în cele mai sigure condiții! Așa cum mă așteptam, la Nomasvello se respectă măsurile de igienă. Mască, mânuși, vizieră, dezinfectant, totul se curăță și se igienizează la fiecare atingere. Pur și simplu vezi cum totul este curățat și șters înainte să se ia contact cu tine.

Mi-am făcut programare, iar marți la 10:20 am fost la salon. Era liber, așa că am intrat. Am completat două formulare, unul pentru COVID-19 (măsuri de precauție) și unul pentru tratament. E bine să iei la cunoștință ce implică lumina LED, ce se poate întâmpla, să anunți dacă ai alergii sau anumite sensibilități. Eu sunt ok, așa că totul a mers repede.

Ce implică tratamentul cu lumină LED?

M-am așezat pe pat, tenul a fost demachiat, aplicat un gel special, apoi dat drumul la aparat. Tratamentul cu lumina LED implică folosirea luminii de diferite culori pentru ameliorarea anumitor probleme. Așa cum v-am spus, am ales varianta de hidratare. Am primit și ochelari, pentru că lumina este foarte puternică și e interzis contactul ochilor cu ea. A fost o senzație plăcută, relaxantă! Tratamentul durează 20 de minute, împărțit practic într-o sesiune de 15, apoi una de 5.

După aplicarea gelului și pornirea aparatului, primele 10 minute acesta dă o lumină roșie constantă, cu o ușoară senzație de căldură. Urmează 5 minute în care nuanțele se schimbă. În tot acest timp, lumina e uniformă, pe tot tenul. După cele 15 minute, aparatul se oprește, se mai adaugă gel pe ten, apoi se mai pornește pentru 5 minute, timp în care lumina vine în secvențe.

Ședința se termină cu un masaj cu o cremă hidratantă, masaj pe care mi l-aș dori toată viața mea! În fiecare seară! A fost o experiență minunată și mi-aș dori să o repet, mai ales ținând cont că efectele se văd în timp. Până-una alta, aș mai încerca și ProSkin-ul, pentru că tenul meu este extrem de încărcat. Citiți aici și aici despre ce alte tratamente am mai făcut la Nomasvello Brăila!

Pe lângă ședința de tratament, am primit și un gel anticelulitic, ce îmi e de mare folos. Știu că trebuie folosit zilnic, sunt un pic leneșă din punctul acesta de vedere, dar promit să îmi revin! Rezultate sunt, știu de la loțiunea hidro-protectoare, dar trebuie să te ții de program!

Tratamentele la salon, profesionale, nu se vor compara niciodată cu cele făcute acasă, din plante și produse autohtone. Sunt ceva mai scumpe, e adevărat, dar întreg corpul îți va mulțumi, indiferent ce optezi să încerci! La Nomasvello ai atât tratamente pentru ten, cât și epilarea definitivă pentru tot corpul! Plus produse dedicate, profi, cu care vei obține rezultate uimitoare. Recomand din plin tratamentul cu lumină LED! Plus cel ProSkin, my big love! Voi ce ați încerca sau ce tratamente faceți frecvent la salon?

12 Replies to “O nouă expriență Nomasvello – LED facial

  1. Pare o experienta super. Parca imi pare rau ca cei de la Nomasvello nu au salon si in zona mea.. 🙁

  2. Îmi plac atât de mult sedințele de la saloanele de înfrumusețare! Știu, unii spun ca e nevoie de bani și ca mai bine fac acasă ce se face la salon. Numai că, nu doar ca nu este același lucru, dar starea pe care ți-o oferă vizita la salon, pentru mine contează și omul, este extraordinar de bună, benefică.
    Am văzut și eu un minisalon Nomasvello într-un hipermarket de unde îmi fac cumpărările și mi-a facut și mie cu ochiul. Voi intra cu prima ocazie să aflu detalii, m-ai convins ca merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *