Neața bună, oameni dragi! E o dimineață groaznică, cu vreme rea și multă nevoie de somn. M-am culcat pe la 2, așa că la 6, când a sunat ceasul, parcă m-a lovit cineva în cap cu un baros. Unde mai pui că mai și plouă afară… Și unde mai pui că am ajuns și la muncă, după 5 zile de stat acasă. Nu e un sentiment prea plăcut. Nu mă consolez decât cu faptul că mai avem joi și vineri și vin iar zilele libere. Dar până atunci mai e, am intrat deja în luna mai, a rămas puțin până la nuntă, ne pregătim intens, nu a rămas mare lucru de făcut, doar florile și sucurile (aproximativ). Dar până acolo hai să vorbim de favoritele lunii ce tocmai s-a încheiat.

IMG_20160503_201526

Luna asta n-am prea încercat produse noi, dar am redescoperit câteva din cele vechi. M-am întors la deodorantul Rexona Men, care este cam singurul care face față temperaturilor mari (ce se lasă așteptate, ce-i drept), la uleiul de masaj Farmasi cu grapefruit, care e numai bun de relaxare. Parfumul preferat al acestei perioade rămâne Naturelle de la Yves Rocher, iar acum mă chinui să termin crema de față cu frunze de măslin de la Ziaja. Îmi place, dar mereu termin greu cremele de față, mi se pare că vin în cantități prea mari.

IMG_20160503_201752Luna trecută am abuzat de setul de oje Neon de la Guylond, achiziționat de la Oana (cea mai bună afacere ever!), dar și de mascara de pe Born Pretty Store. Mr. a primit de la Buzzstore balsamul Silan pentru testare și l-am iubit din prima clipă, lasă rufele extrem de parfumate! Un accesoriu folosit intens a fost ceasul Auriol cu brățara de silicon. Nu mă prea omor după acest gen, dar e singurul ceas mai ”sport” pe care-l am, restul sunt destul de elegante.

Cam acestea au fost favoritele lunii aprilie! În mai o să încerc mai multe produse noi și sper să le trec la categoria ”Yay”, nu la ”Nay”. Începutul de lună e mai complicat, sper ca următoarele zile să se fluidizeze și dispoziția mea. Vă urez o zi faină, cu cât mai puțină ploaie!

6 Replies to “Favoritele lunii aprilie

  1. Si pe mine ma scoate din minti vremea asta , trebuie sa incerc si eu produse Ziaja tot zic , tot zic dar…. , am auzit ca se gasesc si in farmacii , pe a ta ai cumparat-o online sau de la noi din oras?

  2. Super produsele tale, eu de ziua mea am primit un ceas asemănător și îl ador <3 aceeași problema o am și eu cu cremele de fata :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *