Neața bună, oameni dragi! Azi m-am trezi mai cu chef de viață, după ce ieri am zăcut și am dormit câteva ore bune, chiar dacă a ieșit și soarele și aș fi făcut o plimbare. Nu, somn de voie! Sper ca azi să mă mișc ceva mai mult. Încep să mi se termine cam multe produse, de aceea ar fi cazul să dau o tură prin Dm (eventual) și să mai iau una-alta. Aș fi dat o comandă la Yves Rocher, dar nu mă coafează oferta de luna asta deloc, n-am nevoie de setul de bagaje. Dacă este un capitol la care n-o duc rău, acela este cel destinat rimelului. Am vreo 3 începute și încă 1-2 nedesfăcute. V-am vorbit despre multe din cele pe care le folosesc, dar pe cel chinezesc de la Born Pretty Store l-am omis. Adică a rămas să fac review, dar l-am tot amânat.

IMG_20160412_063639 IMG_20160412_063744Pe site apare ca o mascara waterproof pentru volum și curbare, la un preț destul de ok – 4,5$. Ambalajul este alb, cu un scris chinezesc, și (cred că e denumirea) în limba engleză – ”Star Professional Make-up Mascara”. Un minus e că nu ai informații pe cutia din carton în altă limbă decât chineza, deci n-ai șanse să știi ce conține. Tubul are 11 ml, deci ține destul de mult. Habar n-am care e valabilitatea, pentru că nu scrie nicăieri (sau o fi scriind, dar pentru cine cunoaște hieroglifele), dar îl voi ține până în șase luni.

Dar să vă spun și ce știe să facă. Promite volum și alungire, chestii pe care le face parțial. În ceea ce privește calitatea de a rezista la apă, este foarte ok! Nu curge, nu se ia, eu am mai intrat cu el la duș și m-am demachiat după, și nu m-am trezit cu el curs, cum s-a întâmplat cu altele. Se demachiază foarte ușor, cu demachiantul bifazic se ia instantaneu. Iată cum arată pe gene:

IMG_20160412_063830

fără rimelIMG_20160412_064036

1 stratIMG_20160412_0642362 straturi

După cum sesizați, nu oferă un volum care te dă pe spate, dar curbează și alungește destul de bine. Nu e o diferență prea mare între 1 strat și 2 straturi, dar cred că pentru un machiaj de zi face față foarte bine. Îmi place foarte mult la el faptul că nu are tendința de a lipi genele. Nu am avut probleme cu iritațiile, nu mi s-au înroșit ochii, nu au fost niciun fel de necazuri, chiar dacă habar nu am ce conține. Recunosc, am riscat un pic cu el, dar mă bucur să văd că nu am rămas fără gene. Voi ce produse de la BPS folosiți constant? Care sunt preferatele voastre?

6 Replies to “Mascara chinezesc BPS – yay or nay?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *