Neața bună, oameni dragi! Azi e mai plăcut afară, mai cald, și când mă gândesc că mâine e deja vineri, încep să mă simt din ce în ce mai bine. Plus că-n weekend am programată ieșire la capitală, deci îl aștept cu nerăbdare. Nu prea-s hotărâtă dacă să merg cu mașina sau cu trenul, dar mă mai gândesc. Până una-alta, a venit deja ultima zi din luna martie, au trecut deja trei luni din acest an, mai sunt trei luni până la nuntă, deci începem să avem emoții. Dar să nu intrăm în panică, ci hai să ne axăm pe produsele favorite ale lunii care se încheie azi.

IMG_20160331_063724Luna asta m-am axat mai mult pe produse de unghii, m-am machiat cam cu aceleași lucruri și nu am cumpărat prea multe noutăți. Așa că n-am prea multe favorite. Câteva produse m-au dezamăgit, unele le-am luat după jumătatea lunii și vreau să le folosesc mai mult până să-mi dau cu părerea… Așa că nu vă arăt decât cinci produse:

  • parfumul Keep crazy and love on! de la Douglas – luat în ultima vizită la București. Îmi place acest parfum, este dulceag, n-aș ști să vă spun care-s notele de bază/vârf, dar miroase foarte fain. Totuși, dacă vor fi temperaturi mai mari, nu cred că îl voi mai folosi așa des, sigur îmi va da dureri de cap.
  • mascara Star Professional de pe Born Pretty Store – eu am dat vreo 2$ pe el, văd că acum e 4,5$. Nu credeam că un rimel chinezesc mă va încânta, l-am luat mai mult de curiozitate, este un rimel pentru volum, waterproof, îi vom face un review cât de curând, am fost surprinsă plăcut de el!
  • oja Colors of Nature de la Yves Rocher – am terminat-o pe cea în nuanța Pepene sidefat destul de repede, așa că m-am orientat spre cea roz. Îmi place cum dă pe unghii, e naturală, se usucă relativ repede, și e potrivită pe unghii lungi, dar și pe cele scurte.
  • dizolvantul Ebelin – l-am recumpărat! Mi se pare genial! N-am ma avut de mult un dizolvant atât de bun. Curăță foarte bine, chiar și oja texturată sau sclipiciul. Nu mă mai chinui cu ele deloc.
  • lacul pentru unghii mate de pe Born Pretty Store – eu am dat cam 3$ pe el, acum e 8,4. Am făcut o afacere foarte bună, îmi doream un asemenea top coat, dar la noi nu am găsit (poate nici n-am căutat cu atenție) și m-am îndrăgostit de el. Se folosește ușor și unghiile chiar arată mai bine mate decât lucioase.

Acestea sunt produsele mele favorite din luna martie. Cam puține, dar sper ca luna viitoare să am ocazia să încerca mai multe noutăți. Poate dacă ajung iar la București voi mai găsi una-alta. Voi ce favorite aveți luna asta? Zi frumoasă să aveți!

10 Replies to “Favoritele lunii martie

  1. Norocoaso ia ma si pe mine la Bucuresti ????Sa stii ca mai gasesti lac pt unghii mate si la Oriflame (parca) , flormar (dar nu il mai avem in Braila doar sa l gasesti in Bucuresti ) si nu stiu parca am mai vazut si la farmec dar nu sunt sigura si la Dm.Eu vineri voi posta favoritele deci nu ti zic nimic , te las un pic in suspans ??Pupici si distractie placuta ?

    1. sa-nteleg ca tu ai vanat lacul mat 😀 nici nu m-am uitat, ce-i drept, de el 😀 la oriflame am vrut sa dau comanda anul trecut si nu era pe stoc, asa ca m-am lasat la mana mea. hai si tu la capitala :p pup, multumesc!

    1. eu l-am prins la oferta prin ianuarie sau ceva de genul, dar la pret intreg e vreo 70 lei parca. miroase frumos, a bombonele, e chiar fain pentru persoanele care apreciaza mirosul dulce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *