Neața bună, oameni dragi! Încă puțin și intrăm în libere. Săptămâna asta a trecut destul de repede până într-un anumit punct, iar apoi a început să treacă extrem de încet. Sau așa se întâmplă când ești la muncă? Dar, să fim optimiști! Mai e azi și gata! Eu mă pregătesc de plecare, deci trag speranțe că voi găsi ceva frumos de cumpărat la București (ca de fiecare dată, când am venit eu cu mâna goală?) Dar până una-alta, hai să vedem ce oferte avem săptămâna asta (parcă ceva mai generoase decât weekendul trecut).

dmCei de la Dm nu mai au cine știe ce oferte în ultima vreme, care să-mi atragă atenția în mod deosebit, de obicei merg acolo doar pentru chestii prestabilite, rar când mă hotărăsc la ceva din catalog. Acum aș fi vrut un gel de duș (2-3-5-10), dar nu văd nimic interesant. S-ar putea, însă, să iau gelul intim de la Carefree, pentru că cel din Kaufland e pe terminate (în sfârșit!) Văd că abia acum a intrat la ofertă gelul remodelator Elmiplant, pe care l-aș fi preferat în locul uleiului anticelulitic, dar să vedem…poate-l iau de rezervă!

carrefourLa Carrefour n-am mai fost de ceva timp și nici nu mă prea grăbesc. Am văzut o pereche colorată de adidași (erau verzi, verde neon, roz, lila), dar mi s-au părut exagerat de scumpi – 120 lei – în condițiile în are n-am auzit în viața mea de firma aia. Oricum, nu mă atrage nimic de la ei în ultima vreme. Aș fi curioasă de vopseaua Loncolor Expert, ținând cont că m-am împăcat destul de bine cu Loncolor Natura.

lidlLa Lidl este săptămâna dedicată mărcii Cien. De o săptămână mă chinui să ajung să-mi iau dischete demachiante și uit mereu de ele! Asta în condițiile în care am fost de două ori în două zile și am trecut și pe lângă ele. Am văzut și parfumurile colorate, mă-ntreb cum or mirosi. Apropo, am văzut pe Facebook ceva de BB Cream de la Cien. Despre ce e vorba?

metroLa Metro sunt oferte la treninguri și adidași. Nu mă pronunț, nu mai avem Metro în oraș, deci… nu știu mare lucru.

selgrosSelgros a scos un nou catalog de haine, doar că sunt office sau foarte elegante. Ceea ce eu nu prea port. Pantofii sport de la Bit pentru bărbații își merită bănuții, sunt din piele și-s foarte calitativi. Nu știu ce să spun de ghetele sport de damă, dar unele modele arată chiar bine.

Oferta e un pic mai variată zilele astea, eu o să ajung în mod cert la Lidl, pentru că am nevoie de dischete demachiante. Și știu că mai voiam ceva…Măcar de mi-aș aduce aminte ce! Trebuie să îmi notez de acum încolo tot, altfel semăn cu o babă. Voi ce aveți în plan pentru acest weekend? Odihnă plăcută vă doresc! Zi frumoasă!

2 Replies to “Unde facem shopping în aceste weekend? #41

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *