Fiecare persoană e unică în felul său, iar preferințele și gusturile nu se discută. Tocmai de aceea, e greu de crezut că vor fi două femei la fel. Da, există posibilitatea ca două femei să se potrivească la ceva ce le place, însă asta va fi de durata scurtă și de obicei se va limita la prea puține obiecte. Fiecare din noi are propriul stil, e greu ca ceea ce îmi place mie, în ce mă simt eu confortabil, să te simți și tu. Tocmai de asta avem farmecul nostru propriu. Dar nu puteți să-mi spuneți că există multe femei cărora nu le plac gențile. Și mai ales cele din piele. Pentru că asta nu o s-o cred și vă voi contrazice de fiecare dată. Da, posibil, să nu le placă aceeași geantă, însă atunci când Manier.ro are peste 2500 de modele, în continuă creștere, e dificil să te abții.

De ce femeile iubesc gențile din piele? Și mai ales cele de la Manier.ro? E simplu!

  • Pentru că, exact cum spuneam, sunt peste 2500 de modele disponibile pe site

Și sunt în continuă creștere, pentru că cei de la Manier.ro țin pasul cu tendințele modei și vor să mulțumească chiar și cele mai pretențioase gusturi. În plus, peste 2500 de modele înseamnă mai multe genți pentru tine, pentru a te asorta la orice ținută. Și da, fiind genți de piele de cea mai bună calitate, le vei avea timp îndelungat.

  • Pentru că pot fi purtate la orice ținută

Așa cum vă spuneam, sunt mii de modele. Asta înseamnă rucsace, genți de tip shopper, gentuțe și plicuri imprimeu, borsete și absolut orice tip de geantă vă trece prin cap. Puteți vedea și articolul meu anterior pentru a vedea cât de fain e rucsacul ales de mine. Toate culorile intră la categoria favorite, mai ales pe timp de vară. Dar nu numai! Apreciez foarte mult persoanele care poartă genți în culori vesele chiar și în sezonul rece.

  • Pentru că sunt rezistente

Da, cunosc persoane cu aceeași geantă de ani de zile. Geanta de piele reprezintă un element definitoriu. Așa poți identifica persoana mai ușor. Și clar, îți dai seama de stilul ei. Iar investiția merită, chiar dacă sunt niște accesorii ceva mai scumpe. Calitatea se reflectă întotdeauna în preț! Ce e ieftin nu e de aceeași calitate. Dar tocmai de asta puteți profita de perioadele de reduceri, ca să faceți investiții și mai inspirate. Acum, pe Manier.ro e perioada reducerilor de vară, așa că e momentul să vă alegeți o geantă nouă!

  • Pentru că sunt foarte bine compartimentate

Gențile din piele sunt foarte bine compartimentate. E adevărat, depinde de model, dar când am avut o geantă ieftină, s-a reflectat și în numărul buzunarelor și în calitatea lor. Căptușeală de calitate joasă, fermoare ieftine… diferența se vede și se simte! Tocmai de aceea, la ultima geantă aleasă m-am uitat cu foarte mare atenție. Și nu am avut ce-i reproșa! Două compartimente separate de un buzunar cu fermoar, două buzunare libere, dar și încă un buzunar gen ascuns. Plus un super buzunar în față, prins cu capsă.

Gențile din piele sunt în mod evident unul dintre accesoriile nelipsite din garderoba unei femei. Fie că le folosim pentru a lua cu noi tot ce ne dorim – jumătate de casă, de preferat – fie ca să dea bine. Ce-i drept, cunosc femei care au în geantă exact ceea ce nu te aștepți – sacoși, rulete, etc. Dar cunosc și persoane care au doar strictul necesar – ca și mine – sau nici pe ăla! De exemplu, eu țin în geantă doar portofelul, măști, 2-3 sacoși textile, și poate vreun balsam de buze și o cremă de mâini.

O geantă de piele poate fi un cadou perfect, dacă știm gusturile persoanei vizate. Acest tip de accesoriu poate veni la fix dacă știm cel puțin ce fel de genți preferă femeia în cauză – rucsac, borsetă, geantă mare. Mereu va fi cel puțin o culoare pe care ai mai dori-o, un model, un imprimeu. Așa că fă-ți de cap în ceea ce privește gențile și alege ceva fain, care să bucure și să te bucure. Ceva spațios, ceva colorat, ceva în care să îți iei cu tine tot ce ai nevoie. O geantă este întotdeauna cel mai simplu accesoriu, dar și cel mai util. Voi ce tip de genți preferați? Aveți genți din piele sau sintetice?

15 Replies to “De ce femeile iubesc gențile din piele?

  1. Eu am tot timpul o slăbiciune la genți ,nu mă pot abține ,mi-aș cumpăra mai mereu ,mai ales dacă văd ceva care-mi place nu mă las până nu mi-o iau și mai ales astea din piele sunt superbe ,îmi plac la nebunie ,chiar daca la produse de make-up mă mai abțin,la genți nu pot !

  2. De regula port genti de piele adevarata, insa pentru serviciu am si din piele ecologica, pentru ca le umplu cu de toate, devin grele si se rup usor verigile din metal care tin manerul acela pentru umar. Si e pacat sa iau o geanta de piele ca sa se ruopa dupa cateva luni. Asa… una ieftina, nu ma doare inima daca o arunc.

  3. Eu le iubesc pentru că sunt frumoase, prețioase, delicate, nu știu, pot să le asortez ținutei mele…
    Manier are produse de calitate pe care mi le doresc în garderobă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *