Fermierii din prezent folosesc multe produse care fac minuni, protejând plantele și asigurând recolte de calitate superioară. Multe dintre acestea nu costă mult și sunt la dispozitia tuturor celor care fac un popas pe site-ul magazinului Regalfermierul.

Da, sunt români care și-ar dori un solar sau o seră în care să cultive legume și să aibă la dispoziție hrană proaspătă. Cu toate acestea, renunță foarte repede, fiind descurajați de prejudecăți. Ei cred că pentru a proiecta un solar este nevoie de specialiști, că materialele din care este făcut acesta se găsesc greu și sunt foarte scumpe și că nu au acces toți oamenii la ele.

În realitate, toți românii care vor să își cultive grădinile sunt sprijiniți cu semințe, cu utilaje, cu folie neagră de mulcire ca munca să le fie mult mai ușoară și răsplata bogată.

Folia neagră de mulcire ține sub control buruiana și insectele, de aceea ea se fixează atent pe sol, cu sisteme sigure de prindere. Pentru mai multă siguranță, la capete poate fi acoperită cu pământ, să fie mai grea și să nu o ia vântul.

După ce este fixată, se începe semănatul sau sădirea răsadurilor, anticipându-se distanța corectă care trebuie să existe între plantele ajunse la maturitate.

Sub folie nu se formează condens, iar pământul rămâne perfect curat. Marii fermieri pun folie neagră de mulcire și între rânduri, ca și suprafața aceea să fie fără buruieni și insecte.

Cu toate că acum lumea cumpără răsaduri și le sădește în sere, în solarii sau în gradină, folia neagră de mulcire există în stocul magazinului Regalfermierul și poate fi comandată în 4-5 minute de acasă, de pe un dispozitiv conectat la internet.

Acest tip de folie este recomandat pentru legumele și fructele cultivate în câmpul liber pe timpul verii.

Pe internet există demonstrații despre modul în care se utilizează acest produs.

Este foarte bine ca fermierul care este așa de ocupat tot timpul să știe că printre rândurile de roșii, de castraveți, de fasole verde sau dovlecel nu cresc buruieni. Se economisesc timp, efort și carburanți, fiindcă utilajele cu care s-ar fi îndepărtat buruienile consumă motorină sau benzină, iar carburanții s-au scumpit.

Revenind la seră, și ea este disponibilă tuturor celor care își doresc să aibă roșii și castraveți timpurii și să știe exact cum au fost îngrijite aceste legume.

Este de ajuns ca persoana care își dorește o seră să măsoare dimensiunile terenului și să intre pe site-ul magazinului Regalfermierul la categoria sere și solarii și să solicite produsul care corespunde dimensiunilor terenului deținut.

În cel mai scurt timp, materialele garantate de la 5 ani în sus sunt livrate la adresa indicată în formularul de comandă, și specialiștii vin să realizeze montajul.

Comanda poate fi completată cu sisteme de irigare, utilaje, și mai ales semințe de cea mai bună calitate.

Se pot solicita informații în plus față de cele de pe site la numărul de telefon 0371230241 și la adresele de e-mail: contact@regalfermierul.ro și regalfrmandrei@gmail.com. Un specialist se află la datorie pe site, fiind disponibil să lămurească fermierii în cazul unor produse noi.

Acum, cu produsele din magazin, plantele pot fi salvate de la:

-ofilire din cauza căldurii excesive și a buruienilor care le sufocă;

-invazia mușitei, a ciupercilor, a diferitelor boli și insecte;

-secetă, combătută cu succes de sistemele de irigație eficiente;

-îngheț, combătut cu folii protectoare care cresc temperatura;

-acoperirea de pământ a fructelor sau a florilor când furtuna este puternică.

Foliile de protecție,  foliile negre de mulcire se vând la role și au dimensiuni diferite. La fel de importantă pentru solar sau seră este și plasa de umbrire care se impune să fie cumpărată și montată acolo unde plantele se află multe ore în bătaia soarelui.

Sapa a fost înlocuită de tractorul pe trei roți, locul coasei clasice fiind luat de motocoasă, fiindcă oamenii nu mai muncesc pe viață și pe moarte ca în trecut. Agricultura a devenit o ocupație inteligentă și bănoasă, iar calamitățile nu mai au efecte devastatoare ca în trecut, dacă fermierul este la curent cu tot ce apare nou în domeniu.

La început se impun investiții serioase, dar în cel mai scurt timp ele se amortizează și agricultorii sunt niste oameni realizați. De pildă, ca să nu se folosească apa de la rețea, care costă, se poate săpa un puț în curte și utiliza un hidrofor pentru scoaterea apei de la adâncime.

Folia de mulcire care ține departe buruienile și insectele ajută la economii substanțiale. Prețul produsului este mic și produsul înlocuiește pesticidele și scoaterea buruienilor dintre plantele de cultură.

Agricultorul gospodar are grijă să comande din timp și cădițe din plastic pentru culegerea legumelor și a fructelor, și butoaie în care să se păstreze țuica și vinul.

Generatoarele de curent sunt foarte utile pe timp de furtună, când se întrerupe alimentarea cu energie electrică sau apar disfuncții în rețea.

Gospodarul de la țară intră frecvent în magazin la fiecare categorie de produse și urmărește atent tot ce apare nou, fiindcă toate aceste produse înseamnă progres, creșterea productivității simultan cu scăderea muncii și a cheltuielilor.

Este timpul ca, încurajați de acest magazin care trimite cele mai bune produse acasă, românii să se dedice agriculturii, mai ales că niciun pământ din aceasta lume nu este roditor și bun cum este cel românesc!

Regalfermierul susține agricultorii fiindcă a fost înființat de către specialiștii care iubesc pământul și înțeleg pasiunea de a-l cultiva.

Oriunde s-ar afla, agricultorul poate plasa comenzi pe site-ul magazinului și după cel puțin 2 zile de la procesarea comenzii, produsele sosesc și pot fi utilizate foarte repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *