Ziua bună, oameni faini! Despre produsele de la Triodeluxe am mai vorbit, am încercat atât produse de curățenie – Domi Amoniacal și Foresan, precum și produse pentru păr – Tresemme, sau ten și corp – Anian. De data asta am ales produse Anian pentru păr și ten, dar și câteva odorizante de la Mikado și Ambar Perfumes. Am rămas la fel de încântată precum o fac de obicei de produsele lor și știu că mereu o să mă întorc, pentru că au prețuri bune + calitate excepțională! Dar haideți să vă arăt mai în detaliu ce am comandat!

Șamponul tratament cu extract de ceapă

Vine în varianta de 400 ml, deci e destul de durabil, aici depinde de cât de lung e părul și cât de des e spălat. Eu am părul scurt și îl spăl cam o dată la 2, maxim 3 zile, deci preconizez că îmi va ajunge minim 2 luni. Pe partea cealaltă, dacă luăm în calcul că îl folosește și Mr., s-ar putea să dureze mai puțin.

Culoarea este una plăcută, mov-transparent, iar consistența este fluidă. Face spumă imediat, deci nu e nevoie să puneți cantitate mare. Miroase tare fain, nu are nicio legătură cu ceapa, deci nu vă speriați! Am decis să îmi las iar părul lung, măcar mediu, așa că șamponul acesta a venit la fix!

”Ceapa roșie are un conținut ridicat de quercetină, flavonoid cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante. De asemenea, este cunoscut pentru proprietățile sale anti-inflamatorii, reducând inflamația de la nivelul scalpului și stimulând circulația sanguină. Astfel, părul este hrănit mai bine la rădăcină, căpătând un aspect strălucitor și plin de vitalitate.”

Recunosc, pe partea cu îngrășarea nu am văzut îmbunătățiri, dat fiind faptul că părul meu are o tendință sporită. La 2 zile e cazul să îl spăl. Dar se comportă bine, crește frumos, mai pică niște fire, dar nimic anormal.

Apa micelară demachiantă și hidratantă

Un produs super fain, mai fain decât majoritatea din cele încercate de mine până acum. Vine în sticluță de 250 ml, dar se consumă foarte greu. Nu conține alcool, deci merge folosită pe toate tipurile de piele. Conține extract de calendula officinalis, adică gălbenele, care ajută tenul împotriva iritațiilor. Are un parfum subtil, abia sesizabil.

Curăță foarte bine orice tip de machiaj, fie simplu sau waterproof. Nu mi-a iritat absolut deloc ochii, pentru asta primește un mare like! Mi-a lăsat pielea curată și fără roșeață sau lacrimi!

Odorizante de cameră

În ceea ce privește odorizantele de cameră, de cele mai multe ori aleg lumânările parfumate sau odorizantele de tip spray. De data asta, însă, am făcut o excepție și am ales de la Triodeluxe odorizante cu bețișoare. Principiul lor e foarte simplu – este un recipient cu lichid parfumat în care se pun câteva bețișoare de bambus, care absorb parfumul și îl eliberează în exterior. Am ales trei arome, două în ton cu anotimpul, unul de curiozitate.

Varianta de la Mikado cu portocale și scorțișoară este foarte caldă și un pic condimentată. Lasă un parfum tare fain, eu l-am pus în sufragerie, apoi l-am mutat în bucătărie. Am întors o singură dată bețișoarele pentru intensificarea aromei. Are deja cam două săptămâni și s-a consumat cam jumătate din el. Deci un recipient ajunge cam o lună.

Varianta cu vanilie este mult mai dulce decât surata ei. Ține cam aceeași perioadă de timp, dar aduce mai mult a bomboane și brioșe cu vanilie, e un miros mult mai cald. Același mod de utilizare.

Varianta Private Edition de la Ambar este ceva mult mai sofisticat, aduce a parfum scump, bărbătesc. Are cam la jumătate din cantitatea celorlalte, 45 ml, și din indicații se pare că ar rezista 60 de zile. Doar ce l-am desfăcut acum maxim 4 zile, așa că nu aș ști să vă zic dacă e adevărat, dar să vedem. Oricum, mirosul merită din plin, e super!

Notele de vârf: proaspăt, iarbă verde.
Note de mijloc: oriental cu nuanță dulce.
Notele de bază: aromă lemnoasă cu citrice.

Niciunul din odorizante nu pot spune că miroase într-o cameră foarte mare. Și în mod cert la un moment dat vă veți învăța cu mirosul și e posibil să nu îl mai simțiți. Luați în calcul și varianta asta. Dar ca idee, e foarte bună și accesibilă. Și celelalte produse Triodeluxe sunt grozave, cel mai mult îmi place apa micelară, care m-a cucerit! Dar știu sigur că mai am și alte produse de descoperit, iar marca Anian îmi va rămâne la suflet. Voi ce produse ați folosit de la Triodeluxe?

15 Replies to “Gamă de la A la Z de la Triodeluxe

  1. Si eu folosesc odorizante din acestea de camera, cu betisoare. Se consuma destul de repede insa mi se pare ca dau si un aspect mai placut camerei.
    Samponul acela cu ceapa mi-a facut cu ochiul, imi pare foarte interesant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *