Ziua bună, oameni frumoși! Probabil ați văzut în ultima perioadă că a apărut pe piață o noutate în materie de dulciuri – jeleurile în 4 sortimente de aromă de la Apidava. Pe lângă ele, eu am mai primit pentru degustare și noile bomboane cu propolis, pe care le-am apreciat din prima, și o să vă zic și de ce. Am descoperit dulciurile cu miere acum ceva timp și am încercat cu mare drag caramelele, dar și turta dulce. Mă bucur să văd că portofoliul lor de produse se mărește, acesta e un semn bun!

Jeleuri cu miere de la Apidava

Găsim pe piață 4 variante de arome, pentru toate gusturile, și anume – căpșuni, vanilie și miere, portocale, scorțișoară și miere, lămâie, ghimbir și miere, și rodie, mure și miere. Unele poate par atipice, însă eu vă spun că ultimele două, pe care eu le-am primit, sunt super!

Combinația de lămâie cu ghimbir m-a încântat cel mai mult. Nu vă imaginați că ar fi acrișoare, pentru că departe de ele acest gust, dar să știți că se simte ghimbirul din compoziție. Ca și ingrediente avem – zahăr, sirop de glucoză, apă, pulpă de fructe, miere 2.5%, fructoză, arome, acid citric, pectină, colorant natural: curcumin E100. Nu am trâmbițat că ar fi cele mai sănătoase variante, dar în mod cert sunt mult mai ok decât variantele din comerț.

Varianta de mure, rodie și miere e mai dulce, nu grețos, dar se simte diferența de aromă. Ca și ingrediente, avem – zahăr, sirop de glucoză, apă, pulpă de fructe, miere 2.5%, fructoză, arome, acid citric, pectină, colorant natural: antocyanis E163. Aici diferă colorantul.

Jeleurile cu miere sunt moi, de dimensiuni mici, acoperite cu zahăr și fac clar deliciul oricui! Poți încerca să te saturi cu 2-3. Eu îți recomand să nu mănânci toată punga o dată, dar asta e alegerea ta 😀

Bomboane balsamice cu propolis, mentă și eucalipt de la Apidava

Existau deja în portofoliul celor de la Apidava așa-numitele perluțe cu propolis, însă acum s-au hotărât să mai adauge dulciuri fără zahăr, așa că au apărut aceste bomboane cu propolis, mentă și eucalipt. Pe acestea le văd potrivite pentru tratarea durerilor în gât. Știu deja ce minuni face propolisul în acest caz, am deja spray-ul cu propolis pe care îl folosesc la fiecare problemă și mică jenă, așa că aceste bomboane vor veni în completare.

Au un gust plăcut, ușor mentolat, fără a fi exagerat. Îmi place că sunt micuțe și ambalate individual. Astfel poți servi pe toată lumea fără să îți atingă toate bomboanele. Dacă ești o persoană cu simțul posesiunii, așa ca mine, asta contează! 😀

Toate dulciurile încercate de mine până acum de la Apidava s-au dovedit a fi foarte reușite! Mai am provizii serioase de caramele, atât cu miere, cât și cu polen. Sunt absolut minunate! Și asta o pot aplica oricărui produs din portofoliul lor. Aceste jeleuri și bomboanele sunt niște dulciuri foarte reușite. Cred că sunt potrivite pentru cei mici (și mari). Și clar, mult mai ok decât dulciurile din comerț. Voi ce părere aveți? Ați consumat dulciuri de la Apidava?

39 Replies to “Noua gamă de dulciuri de la Apidava

  1. Faptul ca aceste jeleuri au o parte din zahar inlocuita cu miere este un atu. Asta nu inseamna desigur ca putem manca in nestire, asa cum mi-ar placea mie, mai ales ca sunt asa moi si aromate.

  2. Ce bune sunt! Recunosc ca eu abia am apucat sa gust cateva, piciul le-a dat gata imediat. bine, nu toate odata, dar ama vut grija sa i le pastrez lui caci am vazut cat de tare ii plac.

    1. cu masura, asa e cel mai bine, dar tot sunt mai ok din perspectiva mea decat dulciurile pline de zahar din comert

  3. Dulciurile sunt foarte apreciate in casa mea. Mai exact fetita mea este o mare iubitoare a jeleurilor si chiar as vrea sa i le dau pe toate sa le incerce ca sa aflu care sunt preferatele ei

  4. Sunt grozave aceste dulciuri de la Apidava! Nepoțelul meu s-a bucurat foarte tare, le-a luat cu el peste tot. A descoperit o metodă nouă pentru asta: o cutiuță mică perfectă pentru buzunar 🙂

  5. Ce dulciuri delicioase ai acolo!! Yummy!! Mi se par o alternativa foarte buna pentru persoanele care vor sa elimine zaharul din viata lor. Le voi incerca si eu cu siguranta. 😍😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *