Când vine vorba de mașina mea, pot spune că sunt un proprietar responsabil. O duc la mecanic atunci când ceva bate sau troncăne, dar nu o neglijez nici în cealaltă parte a timpului, când știu că are nevoie de întreținere. În afară de problemele care pot apărea, sunt câteva lucruri ce trebuiesc schimbate periodic, pentru a o menține în cea mai bună stare – ulei, filtre etc. Tocmai de aceea aveam nevoie de un furnizor de încredere, care să ofere piese la cel mai bun raport calitate-preț. Pe piesenoi.ro găsești cam tot ce ai nevoie pentru mașina ta, de la consumabile până la piese urgente. Ai atât piese de automobile, cât și de vehicule comerciale sau motociclete. Pasionații de 2 sau 4 roți vor adora acest magazin online.

E foarte ușor să cauți ce ai nevoie pentru mașina ta! Doar alegi marca, modelul, apoi motorizarea și ai toate informațiile de care ai nevoie. Ai date tehnice, de la presiunea roților până la dimensiunea rezervorului și valorile la emisie. Toate piesele sunt grupate pe categoriile mari, ca să cauți exact ce trebuie. În plus, aici găsești și șuruburi, prezoane, adică tot ce înseamnă accesorii auto.

Furnizorul tău de piese la prețuri corecte

Chiar dacă tu nu te pricepi, când mecanicul tău îți sugerează ceva, încearcă să cauți și tu alternative. Astfel, nu sunt eu marea specialistă când vine vorba de mașină, dar de cele mai multe ori compar și prețurile. Pentru că piesele pot fi mai scumpe sau mai ieftine, depinde de magazinul ales. Tocmai de aceea, alege un magazin piese auto online pe măsură, care să îți ofere piese noi, de calitate, la cel mai bun preț. De aici a plecat și schimbarea mecanicului meu, că tot venii vorba… Acum vreo 2 ani mi-a cedat ambreiajul, iar în două locuri mi s-au cerut două prețuri. Asta depinzând cu cine lucrezi. Diferența era de vreo 400 lei, iar în acest magazin online mi se confirmă că este prețul cel mai bun!

 Tocmai de aceea e bine să găsești un om care să țină și la buzunarul tău, dar și la bunăstarea mașinii. Pentru că dacă nu o ai pusă la punct, te poate lăsa când îți e lumea mai dragă. Și te trezești în mijlocul drumului fără altă posibilitate decât a o aduce acasă pe platformă (am pățit și asta, tare nașpa e!)

Ai grijă de mașina ta, schimbă piesele și consumabilele la timp și nu apela la piese contrafăcute. De asta depind confortul și siguranța ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *