Ziua bună, oameni faini! Zilele trecute, cu o întârziere destul de mare, a ajuns și cutia de februarie de la LookFantastic. Denumită Treasure Box, are șase produse faine în ea, de care sigur mă voi bucura din plin. Conceptul îlștiți, abonament pe 3, 6 sau 12 luni, sau o singură cutie la preț un pic mai măricel. Eu am luat abonamentul pe 3 luni, apoi l-am lăsat să continue. Mi s-a părut un răsfăț fain, deși aș prefera să o lase mai moale cu cremele, întrucât am deja cam multe. Dar pe lângă ele, sunt măști, produse de skincare, produse de make-up și tot felul de chestii faine. Dar hai să vă povestesc despre ce am primit luna asta!

Ca de fiecare dată, cutia a venit ambalată foarte fain și înăuntru, produsele stau bine, astfel încât să nu se scurgă sau să pățească ceva. Asta am apreciat de prima dată la ei! În plus, revista pe care o găsești în cutie te ajută să îți faci o idee asupra produselor, asupra prețului, dar și a aplicării lor.

  • Magnitone – Wipe Out Swipes – aprox. 5 lire

Sunt două paduri foarte interesante ce îndepărtează machiajul fără niciun fel de produs. Pur și simplu se îmbibă cu apă și se șterge. Le-am folosit și sunt uimită. Wow! Putem salva o mulțime de deșeuri astfel, pentru că ele suportă până la o mie de utilizări. O mie de dischete demachiante salvate! Și se curăță ușor, cu apă caldă și săpun.

  • Strawberry Macaron Hand & Body Butter – Bubble T – aprox. 4 lire

50 ml de aromă îmbietoare, fără parabeni, cu unt de shea și extract adăugat de aloe vera, dar fără cruzime asupra animăluțelor! Foarte faină crema asta, îți vine să o mănânci!

  • Illamasqua – Beyond Veil Primer – 6ml – 12 lire

Acest primer pare foarte fain și e destul de permisiv când vine vorba de aplicare. Merge folosit atât ziua, cât și seara, are o textură ușoară ce dă spre gel, iar efectul său e destul de subtil, nu iese în evidență foarte tare.

  • Eyeko Galactic Lid Gloss – nuanța Zodiac – 19 $

Superb fard de pleoape, cred că va deveni favoritul meu! Și mi-aș dori și celelalte nuanțe, mai sunt și un auriu, argintiu, bej și albastru. Minunate, un sclipici superb, care se aplică foarte ușor și se vede foarte bine pe pleoape. Cam scump, ce-i drept, totuși…

  • AHA Glow Mask – Balance Me – 10 ml – 10 lire

Încă nu am folosit această mască, dar sunt mega-curioasă de ea. Am mai avut de la Balance Me un ser care mi-a plăcut, avea o textură faină, dar măști încă nu am folosit. Totuși, fiind cu acizi AHA, este promițătoare. Se aplică pe tenul curat și se curăță după un sfert de oră.

  • SOS Hydra Recharge Cream – Madara Cosmectics – 20 ml – aprox 15 lire

La această cremă presimt că voi ajunge mai greu, am deja desfăcută una de zi cu SPF 50 și una de noapte antiacnee, plus una de la Naobay tot dintr-o cutie LookFantastic. Așa că da, mai are de așteptat. Dar rămâne să vă zic dacă mă impresionează!

Făcând calcule ca în fiecare lună, rezultă că pentru cutia pe care am dat cam 14 lire, am primit produse în valoare de aproximativ 60 de lire. Ceea ce nu e rău deloc! Mai ales că am descoperit padurile reutilizabile, crema de mâini și fardul de ochi absolut superb! Deci da, a meritat din plin! Câteodată am tendința să zic că renunț la acest abonament, dar apoi, gândindu-mă la câte chestii faine primesc… parcă mă răzgândesc. Pățiți și voi la fel când vine vorba de cosmetice?

11 Replies to “Treasure Box by LookFantastic

  1. am trecut si eu, de anul asta, pe dischete demachiante din bumbac, reutilizabile, si merge treaba foarte bine. Momentan am doar 10 bucati, dar planuiesc sa imi mai iau.

  2. Mi se par interesante aceste cutii, dar nu ma atrag in mod deosebit. Imi placeau cele facute de revista Marie Claire, insa din pacate nu au mai avut in ultima perioada.

  3. Arata foarte bine produsele. Genul acesta de cutii sunt exemplul potrivit pentru faptul ca mereu a contat calitatea si nu pretul. Iar ei castiga foarte mult faptul ca pun in cutii produse mai scumpute. Sa te bucuri de ele!

  4. Doamne, ce produse faine gasesti mereu in cutiutele astea! De ceva timp eu sunt destul de cuminte, nu prea mai cumpar multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *