Sunt situații când nu prea mai ai chef de a lua mașina cu tine. Și nu vorbesc de drumuri scurte, ci de drumuri lungi, când simți nevoia sa fii relaxat și fără griji. Tocmai de aceea, chiar și în țară, e mai ușor de închiriat o mașină din aeroport decât să pleci cu mașina ta personală dintr-un oraș în altul. De exemplu, dacă vii din Cluj, ajungi mult mai repede și mai sigur la București cu avionul. Da, nu sunt foarte multe aeroporturi în țară, însă fac legături importante. Tocmai de aceea, FMN Rent oferă servicii de închirieri auto în aeroportul Otopeni. E foarte, foarte simplu, mașina o rezervi fie direct de pe site prin formularul dedicat, fie prin e-mail sau telefonic. Condițiile prin care poți primi mașina? Trebuie să ai minim 21 de ani și permisul categoria B de minim 1 an.

Tu doar specifici ce mașina vrei, pe ce perioadă dorești să închiriezi mașina, locația de preluare și predare, precum și numele persoanei pe care se face rezervarea. Un reprezentant va bloca temporar mașina și îți va face o ofertă, iar dacă ești de acord cu ea, trebuie să o confirmi în 48 de ore.

Te bucuri de asistență rutieră în orice ipostază, dar dacă ești implicat în vreun accident rutier, trebuie să îți asumi acest lucru și să semnalezi Poliției cazul, dacă e necesar. Pe lângă asta, trebuie să iei datele celorlalte persoane implicate.

Cum intri în posesia mașinii?

Așa cum spuneam, poți stabili locația de primire sau predare a mașinii. Dacă alegi ca aceasta să fie la aeroport, un reprezentat fmnrent.ro te va aștepta cu o pancartă. Dacă vrei să prelungești perioada, se va verifica dacă mașina e disponibilă după perioada stabilită anterior și se va face un act adițional. Mașina se predă curată, verificată din punct de vedere tehnic și tot atunci se face și plata.

Pentru a călători mai ușor, mai rapid și mai sigur, îți recomand zborurile între orașe. Apoi o mașină de închiriat! E mai ușor de umblat prin capitală, chiar dacă vorbim de români sau de turiști străini. O dată ce ai permisul și dispui și de finanțele necesare, de ce nu? Închirierea unei mașini nu a fost niciodată mai simplă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *