Ziua bună, oameni frumoși! Cred că toate femeile își doresc gene frumoase, lungi și curbate, tocmai de aceea instrumentul principal îl reprezintă rimelul. Alte doamne sau domnișoare își laminează genele sau apelează la extensii. Ceea ce nu e greșit deloc, și eu mi-am pus gene vara asta și am fost super încântată de ele. Însă am rămas fără și vreau să mă bucur și de ale mele, cum s-ar spune. Toată treaba e că deși nu pare, genele cad. Ele au o perioadă de 30 de zile în care cresc, apoi, până la 6 luni, sunt în faza de maturitate. Durata lor de viață e de aproximativ jumătate de an, dar 30 de zile nu par a fi suficiente pentru a le avea așa cum le dorim. Mie nu îmi lipsește rimelul, dar am vrut ca genele să arate bine și când nu sunt machiată, astfel că produsul Magic Long Eyelash de la Lambre a venit la momentul potrivit.

El vine într-un recipient similar cu al unui tuș de ochi, în cantitate de 4 ml, cu aplicatorul exact ca al tușului. Se aplică inițial de 2-3 ori pe zi în cantitate mai mică, apoi, după 2-3 săptămâni, de 1-2 ori pe zi, în cantitate mai mare. Se menține tratamentul pentru 6 luni. Chiar dacă s-a obținut rezultatul dorit, se continuă tratamentul cel puțin 3-4 săptămâni, pentru ca genele să devină mai puternice. Acest ser conține alantoină, panthenol, biotynă, proteină de mătase, complexul vitaminelor A, E, F, P, B6.

Experiența mea:

Dat fiind faptul că am avut genele puse în vara asta, nu am avut voie să mă machiez cu rimel. Nu am avut grijă de ele, dar am reușit să le mențin mai bine de o lună. Și în perioada în care au început să cadă, am zis că ar fi ok să încep și tratamentul cu Magic Long Eyelash. Pentru că rădăcinile lor vor fi oricum slăbite, așa că ar fi bine să le protejez cumva.

Zis și făcut, am început să aplic serul o dată pe zi, doar seara, după demachiere, iar rezultatele s-au văzut rapid! Nu mai am gene căzute nici măcar când mă demachiez. Extensiile au dispărut de tot. Dar genele mele sunt la locul lor, nici în cazul demachierii excesive nu mai cad. Nici măcar una! Sunt super încântată, s-au stabilizat și au devenit extrem de puternice.

Am mai folosit acest ser în trecut, însă de data asta chiar mi s-a părut excepțional. Da, data trecută nici eu nu m-am ținut de el cum trebuia. Însă acum, având și extensiile, am zis că totuși trebuie, ca să mai ”îndulcim” lucrurile. Părerea mea? Da, merită din plin! Atât cele care au extensii și vor să își îngrijească și genele naturale, atât cele care au gene subțiri, fragile sau scurte, atât toate femeile care vor să aibă gene puternice și frumoase, toate pot apela la acest tratament! Voi ați folosit vreodată acest tip de tratament? A dat rezultate? Ce alte trucuri pentru gene frumoase aveți?

8 Replies to “Gene frumoase dintr-o singură mișcare

  1. Dupa un an cand n-am mai fost la niciun eveniment a venit si ziua cand urma sa particip la unul si am inceput sa ma machiez. Stupoare! Nici eyelinerul si nici rimelul nu mai erau in forma, sigur le trecuse termenul de valabilitate, asa ca m-am dus nefardata si n-a fost chiar asa de rau. Data aviitoare merg la fel, adica nemachiata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *