Nu am prea văzut până acum femeie care să nu aibă o grămadă de poșete (poate doar eu :))) Dar până și mie îmi plac rucsacele, fie ele sport sau mai elegante, care se potrivesc perfect la orice ținută și sunt și foarte practice. Cunosc femei care parcă îți țin casa în geantă, au tot felul de mărunțișuri în ea și când cauți și cel mai neobișnuit obiect, poți fi sigur că la ele îl găsești! Eu sunt genul mai băiețos, nu port genți decât foarte rar, mai mult la evenimente, în rest plec cu portofelul, cheile și telefonul direct în mână. O fi bine? Păi, nu prea, pentru că aș putea să-mi eliberez mâna aia. Dacă mai merg și la cumpărături, nu e ok deloc. Tocmai de aceea am căutat pe Rosegal câteva piese mai practice, nu prea fanteziste, dar care să mi se potrivească.

Ce mi-a atras atenția pe fiecare site extern sunt seturile de genți. Îmi plac cele cu cât mai multe piese, care mai de care mai colorate și utile în diferite situații. Îmi place că pe lângă geanta mare propriu-zisă, mai ai și poșete mai mici, portofele sau suporturi de carduri. Setul ăsta lila este extrem de feminin și delicat și cuprinde 6 piese, deci va satisface fiecare cerință! Caută rosegal handbags și vei găsi garantat ceva să ți se potrivească. Și setul negru e foarte drăguț, cu geanta tip rucsac, dar și cu ursulețul atașat.

Gentuțele tip rucsac, dar cu o singură baretă, nu îmi par atât de elegante, ci mi se pare că se îmbină frumos și cu o ținută casual. Cred că așa ceva ar fi mai pe gustul meu decât poșete clasice, prea mari, cu prea multe fermoare sau catarame. Acest gen de genți (more here) au ceva anume care mă atrage și nici nu sunt exagerat de mari. Seamănă și cu un rucsăcel, deci ochesc mai mulți iepuri dintr-una!

Nici gențile tip sacoșă din pânză nu-s de ocolit. Nu merg doar la cumpărături, ci dau foarte bine cu anume ținute, trebuie să știți doar cum să le asortați. Buy more pe Rosegal, sunt modele variate, cu prețui bune. În plus, puteți să le folosiți atât la shopping, cât și la plajă.

Voi ce fel de genți preferați? Aveți recomandări pentru mine, care abia suport o gentuță tip poștaș, și asta destul de rar? Mă gândesc că vă pricepeți la poșete mai bine ca mine și poate mă puteți lumina.

28 Replies to “Genți, poșete și rucsace – ție ce ți se potrivește?

  1. VAi, ce frumos este primul set! Imi place maxim. Pana acum am tot optat pentru rucsace, dar chiar ma gandeam sa ma orientez spre alte modele.

  2. Primul set de genti imi place foarte mult, mai ales ca de mult imi doresc o geanta cu imprimeu floral. M-am tot uitat si eu la ele dar mi s-au parut totusi cam mici cand am citit dimensiunile. Cu rucsacurile, nu le am …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *