Ziua bună, oameni faini! Început de săptămână, așa că e un prilej bun de a ne mai schimba obiceiurile. Fie că vorbim de dietă, de sport sau de lucruri asemenea, totul începe de la 1 ale lunii sau chiar de luni. Și pentru că e luni, eu îmi propun să scot stepperul de la naftalină și să fac jumătate de oră, măcar 3 zile pe săptămână. Vouă vă propun să aveți mai multă grijă de voi și să căutați cele mai bune variante pentru voi. Frumusețea, atât pe interior, cât și pe exterior, pleacă de la alimentație, de la vitaminele și mineralele pe care le absorbim, de la mișcare, de la expunerea la soare și liniștea noastră psihică. Cumulate, toate duc la bunăstarea noastră. Astăzi vă aduc în prim-plan suplimentul Hair Skin & Nails de la Swedish Nutra, soluția pentru câteva din problemele noastre.

Ce este Hair Skin & Nails?

Este un supliment fabricat în Suedia, ce are în componență Colagen Lichid Hidrolizat 1000 mg + Biotină cu 27 Ingrediente și Vitamine. Nici nu se putea mai bine! Tot organismul nostru are nevoie de vitamine și minerale pentru a funcționa cum trebuie. Dar de cele mai multe ori nu reușim să le luăm din alimentație pe toate sau în proporțiile necesare.

Pe măsură ce trec anii, producția de colagen din corp scade. Iar colagenul este principalul component al țesutului conjunctiv, adică cea mai răspândită proteină din corpul mamiferelor. Colagenul de găsește în tendoane, ligamente și piele și este extrem de important pentru menținerea elasticității pielii și la susținerea sănătății oaselor, articulațiilor, cartilajelor, ligamentelor, mușchilor, și nervilor.

La ce ajută acest supliment cu colagen?

Colagenul hidrolizat sub formă de peptide este varianta care se absoarbe cel mai repede. În plus, combinația cu restul ingredientelor ajută la fortificarea întregului organism. Pe lângă colagen, suplimentul Hair Skin & Nails conține și Biotină, MSM, vitaminele A, C, E, D3, B1, B2, B3, B6, B5, B9, B12, Calciu, Magneziu, Zinc, Cupru, Colina, Acid Hialuronic, CoQ10, Aloe Vera, Ceai verde, Semințe de struguri, PABA, Siliciu, Coada calului.

Toate ajută la :

 • sănătatea părului, a unghiilor, a pielii și a țesuturilor
 • au efect adjuvant în tratamentul diverselor afecțiuni ale pielii
 • protejarea sistemului cardiovascular
 • creșterea nivelului de energie
 • favorizarea eliminării toxinelor din organism
 • cicatrizare și reduc timpul de vindecare al rănilor.

Acest supliment vine sub formă lichidă, o sticlă este suficientă pentru o lună de zile. Poate fi consumată ca atare, cu ajutorul căpăcelului gradat sau diluată în apă pentru a obține o băutură cu gust plăcut de portocale. E mai ușor de administrat și de absorbit.

Suplimentul Hair Skin & Nails este benefic pentru orice femeie, dat fiind faptul că o dată cu vârsta, scad și funcțiile corpului nostru. Gravitația își spune cuvântul, producția de colagen scade, iar vitaminele se absorb mai greu. Tocmai de aceea trebuie să avem grijă de noi și să suplimentăm ce e nevoie. Voi folosiți astfel de suplimente alimentare?

13 Replies to “Hair Skin & Nails – soluția pentru frumusețe

  1. Foarte interesant este acest produs !
   Multumesc frumos pentru recomandare si pentru informatii !
   Da, am incercat tot felu de suplimente naturale din diferite farmaci .Unele au fost bune iar altele nu prea .

 1. Nu am stiut de acest supliment, pare foarte interesant! Ca sa raspund si la intrebarea de la finalul articolului, am inceput si eu sa iau un complex de minerale pentru imunitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *