Am trecut prin perioada aceea, când majoratul bătea la ușă și toți din gașcă pregăteau cea mai cea petrecere din viața lor. Eram atât de entuziasmați și fiecare încerca să facă ceva și mai și decât precedentul, chiar și cei care nu aveau finanțele necesare pentru a ne scoate în cel mai luxos club / restaurant din oraș. Adevărul e că pe vremea noastră încă mai era cum mai era, eu, de exemplu, am scos prietenii într-un pub pe care toți îl agream. Dar acum e din ce în ce mai complicat, părinții trebuie să scoată din buzunar bani grei pentru a face odraslelor pe plac. Și bineînțeles că și tu, ca și invitat, trebuie să iei un cadou mai fistichiu, mai deosebit. Nu ai idei? Puteți să vă combinați mai mulți și să luați ceva mai consistent sau mai multe cadouri. Iată câteva idei!

1.Biberoane și lucruri de copii mici

Nu știu sincer dacă se mai poartă, dar pe vremea noastră era un cadou haios și apreciat. Ba suzetă, ba un pampers, etc, mai ales la băieți. Ei gustau gluma mai bine. Fetele sunt mai pretențioase și mai serioase, vor chestii mai de valoare. La băieți merge mai cu caterincă!

2.Flori

Dar nu un buchet oarecare, ci ceva special, cum ar fi flori la cutie. Poți să comanzi cutii cu flori de la Maison d’Or și te-ai scos! Alegi și numărul de flori dorite, poți să faci vârsta de altă culoare… Arată chiar foarte bine și merită! De ce să iei buchete de flori in cutie de la Maison d’Or? Păi pentru că au floriști cu experiență, florile rezistă lejer o săptămână, iar livrarea e personală, dacă vrei să surprinzi pe cineva plăcut fără să te arăți la față. Totuși, propun să stai ascuns pe undeva, să vezi reacția.

3. Bijuterii

Aici e cel mai ușor de ales, doar asigură-te că menții un ton neutru. Nu briz-briz-uri, ceva de calitate, eventual chiar aur, dacă respectiva/ul poartă, dacă nu, argint. Lucruri clasice, dacă mai cunoașteți și stilul, sunteți apropiați, merge să îi luați ceva ce-și dorește de mult timp. La firma precedentă, când pleca un coleg, mergeam la un magazin specializat și cumpăram o brățară drăguță. A fost mereu apreciată!

Acestea sunt doar câteva sugestii de cadouri pentru un majorat reușit, dar în funcție de relații, puteți varia. Dacă îi cunoașteți preferințele va fi mult mai ușor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *