Pentru ținutele office ai impresia că trebuie să porți mereu negru? Stilul mai sobru, specific ținutelor pentru serviciu nu trebuie să te pună într-un con de umbră. Cel puțin nu când alegi să porți ținute de la Bobomoda, celebrul magazin de haine unde totul este accesibil.

În general, acest stil vestimentar se definește prin eleganța clasică. Cu puțină creativitate poți ieși în evidență cu bun gust. În cadrul eshop-ului www.bobomoda.ro, o secțiune specială este cea a rochiilor office. Ține cont și de perioada din an, de sezon, deci de ce tip de material ar fi confortabil să îl porți, precum și de croi.

Rochii versatile

Dacă ești genul de femeie practică, ce dorește să își cumpere câteva rochii pe care le va putea purta cu succes atât la birou, cât și cu alte ocazii, la ieșiri în oraș, atunci ai nimerit bine aici. Una din aceste tipuri de rochii se referă la cea dreaptă, cu buzunare laterale, mâneci trei sferturi. Indiferent de silueta ta, o astfel de rochie te va avantaja desigur, iar din punct de vedere al designului, al printului, Bobomoda îți sugerează varianta de bleumarin sau bej, modele interesante, inclusiv cea cu buline sau motive florale.

În funcție de mediul tău de activitate, poți fi ceva mai îndrăzneață de atât, afișând un look atractiv când porți o rochie de tip A, adică ușor evazată, cu accent la talie. De data aceasta, mâneca este ușor bufantă. Acest gen de rochie nu are decolteu, ci o linie decentă la baza gâtului. Din nou, ai varietate de modele, de printuri.

Rochii sobre

Rigorile vestimentare se impun în funcție de activitatea pe care o desfășori. Dacă ai nevoie de ținute dintre cele mai sobre, atunci rochia potrivita este cea neagră, eternul simbol al eleganței feminine. Cu o astfel de ținută nu vei da nicicând greș. Poți opta pentru cea din tricot, cu mâneci strălucitoare, lungi. Din nou, de preferat un croi drept.

Un alt tip de rochie ce se încadrează perfect la această categorie se referă la stilul Isolda, așa cum vei găsi numele în colecția de la Bobomoda. Cu dungi dantelate ce creează impresia de alungire, o astfel de rochie este echilibrată, te scoate în evidență, însă cu delicatețe, detaliile din dantela fiind negreșit un accent de culoare, deloc exagerate.

Nici rochiile petrecute nu sunt de trecut cu vederea, însă o atenție aparte trebuie să o acorzi modului în care se va așeza pe tine – nu vei dori un crepeu cu mult prea generos. Ca regulă de bază la ținutele office întâlnim nevoia de decență, linii niciodată prea scurte, decolteu niciodată prea generos. Este mai degrabă o provocare de a găsi opțiuni vestimentare optime pentru silueta ta, fără să mixezi neapărat pe formele feminine.

Descoperă la Bobomoda rochii office selectate într-o categorie aparte din care poți alege după preferințe si buget. Comanda ta online poate avea și transport gratuit – dacă are valoare de cel puțin 100 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *