Știu că v-am vorbit de foarte multe ori de produsele Apidava, dar să știți că îmi sunt chiar dragi! Am folosit de la ei numeroase chestii, de la miere simplă, la cea cu diverse adaosuri, de la cosmetice până la produse de îngrijire, ba chiar și dulciuri. Și pot spune că nu am găsit până acum ceva de care să nu fiu mulțumită. Asta pentru că produsele lor sunt accesibile, sunt bune, sunt sănătoase. Întrunesc toate calitățile care să mă facă să le achiziționez. Chiar și acum am cămara plină de miere de la ei, printre care și Royale Cocktail, care este o combinație de ingrediente apicole sănătoase, menite să ne imunizeze pentru sezonul rece. Ultimul pachet de la ei a conținut acest cocktail plin de sănătate, dar și 2 pungi de perluțe dulci.

Perluțele cu miere

Sunt adevărate răsfățuri dulci. Am încercat până acum cam toate sortimentele lor, dar pentru sezonul rece, ca și adjuvant în tratamentul afecțiunilor gâtului, pot spune că cele cu propolis și cu ghimbir sunt cele mai indicate. Bomboanele de la Apidava sunt fabricate în Franța și sunt pline de ingrediente minune. Pe lângă miere, despre care știm că este un antibiotic natural, propolisul este și el antibacterian și cicatrizant, iar ghimbirul este o plantă medicinală cu efecte rapide asupra problemelor reumatice și digestive, dar este și benefic în tuse, bronşită, iritaţii ale gâtului, având acţiune expectorantă.

Royale Cocktail

Este un adevărat cocktail de sănătate. Recomandat tuturor celor cu carențe în imunitate, mai ales copiilor, sportivilor, vârstnicilor sau femeilor însărcinate, conține miere, polen și lăptișor de matcă. Este o explozie de vitamine: B1,B2,B6,B12,A,C,D, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe,Cu), bioenzime și proteine naturale. Și acum, o dată cu venirea anotimpului rece și scăderii imunității, fapt ce ne face mai vulnerabili la contractarea diferitelor afecțiuni respiratorii, e cel mai potrivit să lupte cu virusurile. Pentru mine, Royale Cocktail pot spune că este un ajutor de nădejde. Am făcut cunoștință acum mai bine de un an și ne înțelegem de minune de atunci!

Pentru mine, produsele Apidava au fost mereu de ajutor înainte de sezonul rece. Nu trebuie să tratăm, ci mai bine să prevenim. Și  dată ce suntem atenți la ce anume consumăm, e clar că trebuie să alegem produse care să ne ajute. Tocmai de asta, vă sfătuiesc să profitați de minunile stupului! Voi consumație miere și produse apicole? Vi se par de ajutor în plin sezon de viroze și bronșite?

9 Replies to “Imunitate dulce cu produse Apidava

  1. Nu prea mâncam produse apicole nici când eram vegetariană (mâncam ocazional niște biscuiți ce conțineau miere, dar nu mă simțeam prea bine de la ei). Apoi am devenit vegană și am renunțat la ea de tot, am înlocuit-o cu siropul de agave.
    De la propolis mă simțeam super rău 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *