Ziua bună, oameni frumoși! Miroase a weekend! Pentru mine, sfârșitul de săptămână nu e doar despre relaxare. Sâmbăta am program administrativ, ceea ce înseamnă că e musai să fac curat în casă. Recunosc, ne împărțim sarcinile. Mr., când e liber, dă cu aspiratorul și șterge praful, eu curăț baia, bucătăria, și mai dau eventual o dată cu aspiratorul și cu mopul, dacă e prea murdar. Și în general, se adună. Mai ales când e urât afară sau nu numai, dat fiind faptul că e și Aki prin preajmă. De curând am descoperit produsele Asevi, despre care nu știam prea multe. Am fost încântată când le-am primit pentru că niciodată nu ai prea multe produse de curățenie! Și nu am ezitat să le pun la treabă cât mai repede. Dar să vă zic mai multe…

Pachetul ajuns la mine a conținut produse Asevi pentru fiecare colțișor al casei. Dero pentru țesături delicate, balsam de rufe, degresant pentru bucătărie, soluție pentru podele, o rezervă de mop, parfum de cameră și mai multe mostre de soluție pentru podele, în diferite arome. Să vă mai spun că le-am luat pe toate la mirosit în primă fază? Verdict, prima impresie – minunate!

De ce e bine să folosim detergent lichid?

Înainte foloseam doar dero pudră. Diverse mărci, găsisem ceva de care eram mulțumită, care curăța ok și avea parfum îmbietor. Problema a venit atunci când scurgerea s-a înfundat și a dat pe dinafară, umplând toată baia de apă… Am chemat pe cineva care s-a uitat și a desfundat zona, și mi-a dat verdictul final – problema era de la dero. Fiind cu textură solidă, se cumula pe țevi și astfel înfunda scurgerea… A trebuit să renunț la dero pudră și să mă îndrept spre variante lichide sau capsule. Așa că în momentul în care am primit detergentul lichid pentru țesături delicate de la Asevi, am fost super curioasă.

Detergentul lichid pentru lână și țesături delicate vine în ambalaj de 1,5 litri și ajunge pentru 37 de spălări, depinzând de gradul de murdărie și de cantitatea necesară la fiecare spălare. Are un miros dulce, aromat, și se recomandă atât pentru uzul în mașina de spălat, cât și manual. Impresia mea generală? Spală foarte bine și lasă un parfum plăcut, subtil.

Dar în privința parfumului am alt ajutor de nădejde! Acesta este balsamul de rufe concentrat cu floarea pasiunii și tiare, care este suuuuuuperb! Tot în ambalaj de 1,5 litri, acesta ajunge pentru 60 de utilizări. La fel, în funcție de cantitatea folosită. Dar nu recomand să fie risipit, pentru că e concentrat și o cantitate mică ajunge lejer pentru o mașină de rufe. Miroase extraordinar și parfumează rufele timp îndelungat! Cum rufele le pun la uscat în balcon (care nu e propriu-zis balcon, peretele despărțitor de la sufragerie fiind demolat), miroase în toată casa! Nici nu mai am nevoie de odorizant! Este absolut minunat! Și după uscare. din șifonier răzbate mirosul atunci când îl deschid.

Podele curate și parfumate

Soluția de pardosele de la Asevi este disponibilă în mai multe variante – Mio, Cian și cu portocale. Am primit atât bidonul de 1 litru în varianta Asevi Mio, cât și câte 5 mostre din celelalte arome. Apreciez tare mult faptul că parfumul este foarte intens și curăță repede podelele. Se recomandă pentru mai multe tipuri de pardoseli – ceramică, faianță, gresie, linoleum, etc. Este un produs concentrat, deci la fel, zgârciți-vă atunci când îl folosiți! Rezerva de mop a prins bine, le schimb destul de des!

Adu în casa ta mireasma primăverii!

Un produs la fel de iubit este odorziantul pentru casă cu mireasma primăverii! Asevi Primavera vine în varianta de 400 ml, este de tip spray și se poate folosi oricând simțim nevoia. Are note florale, este un parfum plăcut, deloc greu. care se împrăștie în toată camera. Se poate pulveriza și pe țesături, efectul fiind mai pronunțat – până la 12 ore. Pentru mine e foarte util, mai ales că stăm la 4 și mai avem ceva probleme cu mirosurile neplăcute din baie, dar le dispersăm imediat cu acest spray!

Bucătărie fără grăsime!

Degresantul e un produs minune, pe care nu știu cum l-am scăpat de la poză! Dar cred că e un produse extrem de eficient, spornic, și mai ales ușor de folosit. Eu l-am folosit la aragaz, acolo e cea mai mare durere. Cel mai mare plus? Nu are un miros neplăcut, așa cum am întâlnit la alte produse de genul! Asta nu poate decât să mă bucure, că în general mirosul mă dădea afară din bucătărie și trebuia să fac curat doar cu geamul deschis.

Impresia mea în urma folosirii acestor produse a fost una tare bună! Și nici prețurile lor nu sunt mari, deci de acum voi căuta și alte variante, alte sortimente, să variez! Așa că vă invit și pe voi pe pagina lor de Facebook să fiți la curent cu noutățile. Dacă ați încercat produsele Asevi, aș fi mai mult decât fericită să vă spuneți și voi părerea în comentarii. Ați încercat și alte sortimente? Alte produse? Ce îmi mai recomandați din gama lor?

54 Replies to “Începe curățenia de primăvară cu produsele Asevi!

  1. N-am folosit aceasta marca dar am mai auzit ca are produse extrem de eficiente. Cu siguranta voi incerca si eu cateva dintre ele. DIn prezentarea de mai sus, mi-au ramas ochii la acel degresant, mai ales ca spui ca nu are un miros neplacut. Nici eu nu suport mirosurile prea tari/

    1. daaa, chiar asta mi-a atras imediat atentia, ca nu e mirosul ala puternic de amoniac sau ce o fi avand in compozitie…

  2. Nu am incercat inca produsele lor dar ma tenteaza pentru ca imi place sa incerc produse noi si cand e vorba de curatenie. Si eu folosesc doar detergent lichid de cand s-a nascut Dragos fiindca cel pudra pe care il foloseam inainte lasa reziduri pe haine si copii sunt alergici la el.

  3. Deși nu prea am folosit produsele Asevi pentru curățenie acum chiar vreau să le testez la curăâenia de primăvară. Mi-a plăcut ce am aflat despre ele din articolul tău prin urmare le voi căuta.

  4. Articolul tău mi-a făcut chef să mă apuc de curățenia de primăvară! Dacă oricum nu este cea mai plăcută activitate, măcar să avem produse de calitate, care miros frumos, iar treaba devine mai ușoară 🙂

  5. Le stiu pe toate si cel mai mult de la ei imi plac detergentii si ma enerveaza ca in Cora nu ii mai aduc decat pe cei praf. Parfumul de camera imi place si mie foarte mult, iar balsamurile d rufe sunt puternice si mirosul persista.

  6. Sunt mereu dispusa sa incerc lucruri noi si imi doresc cu drag sa vad cat de usor imi este sa fac curatenie cu produsele Asevi. M-ai facut sa-mi doresc sa le incerc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *