Știu că mulți ați rămas surprinși de culoarea turbată a părului meu din concediu. Apăi v-am zis, ăsta era planul după decolorare! Nu degeaba m-am riscat. Aveam de mult în plan un păr albastru. Am pus mai mult roz, ce-i drept, dar nu-mi pare rău deloc. Vopseaua Directions și-a făcut treaba cu brio de data asta, iar eu i-am dat un ajutor prețios cu părul meu blond. Altfel n-aveam vreo șansă să-i văd nuanțele pe viu!

directionsAveți aici o descriere completă a vopselei de păr, a nuanțelor disponibile și a modului în care am ajuns eu în posesia setului de 4. Nu mi s-au părut scumpe, au venit repede, mă repet, Ebay rulz! De data asta am folosit 3 nuanțe, și anume Cerise, Neon Blue și Violet. DIntre toate, Cerise e cea mai faină. Au cam 90 ml fiecare, dar nu se folosesc cu oxidant. Pentru ce mi-am făcut eu în cap, am folosit cam jumătate din fiecare.

directions 2 IMG_20160816_212457 IMG_20160816_212503Albastrul și movul mi s-au părut o idee cam apatice, dar rozul a făcut senzație! Dacă știam, așa-l coloram tot! Oricum, m-am vopsit singură, am pus roz în partea de sus, în față, iar la spate am combinat albastru și mov. Le-am clătit separat, pentru a nu se amesteca culorile. Am pornit de la un blond neuniform:

IMG_20160801_163736Și am ajuns la niște culori vibrante, chiar foarte vii:

DSCN0281 DSCN0286 DSCN0770Se văd cel mai bine la soare, arată senzațional, eu, una, am observat cum se uita toată lumea la mine ca la circ 😀

Dezavantajele vopselelor Directions:

 • curg la spălare – dacă aveți roșu în cap, o să fie ceva gen că ați omorât pe cineva. Nici la culorile celelalte nu e mai ok. Pătați prosop, perne, absolut tot. Dacă aveți ghinion, chiar și tricoul. Eu am scăpat, din fericire! Dar am lăsat amintiri ”colorate” în multe locuri din concediu. Cel puțin în primele două nopți.
 • nu țin prea mult – normal, dacă se spală… eu m-am vopsit acum două săptămâni și deja începe să se ducă serios culoarea, să revină părul decolorat. Nu-i bai, eu mai aplic o dată, dar… e ciudat. Pentru ceva de durată, nu apelați la ele.
 • Albastrul o cam dă în verde – are o tentă. Nu mă pronunț încă definitiv asupra lui.
 • Rădăcinile se văd parcă mai intens ca la alte vopsele. Cel puțin, la mine crește într-o veselie și s-a observat din prima.

Cam așa arată părul după două săptămâni:

IMG_20160816_212721 IMG_20160816_212738 IMG_20160816_212749 IMG_20160816_212802 IMG_20160816_212858Oricum, dacă m-aș mai decolora vreodată, pentru astfel de nuanțe aș face-o! Mi se pare că e altceva, arată ieșit din comun, și-i chiar un curcubeu plăcut! O să mai aplic o dată vopseaua, măcar să termin cutiile, și aia e. Mi-am fpcut și damblaua asta. Vouă cum vi se ar culorile? Le-ați încerca? Zi faină!

22 Replies to “Directions sau cum mi-a prins vopseaua turbată

  1. serios? 😀 mie mi s-a parut o ciudatenie cand am fost blonda. bine, asta la inceput. pe parcurs m-am invatat. adevarul e ca tot visam sa ma fac in nuante turbate. dar pana acum n-am reusit, avand parul inchis la culoare – brunet sau roscat

 1. Eu nu m-am vopsit niciodata dar daca m-as vopsi sa stii ca as vrea acest curcubeu de culori, macar as sti in ce culoare sa ma vopsesc.

 2. La tine imi place, la mine, nu. 😀 Esti curajoasa, nonconformista. Eu sunt statornica si fidela de 30 de ani aceluiasi negru cel mai negru incat mi-a ajuns si in cerul gurii( spun unii) 😀

  1. :)) ce comparatie! sa stii ca vreo cativa ani am fost si eu fidela negrului. dar am zis ca vreau ceva…deosebit 😀

 3. Imi place rozul asta nebun, m-ar tenta si pe mine, dar nu cred ca e chiar o alegere buna avand in vedere ca eu obisnuiesc sa ma spal in fiecare zi pe par. Super, la tine chiar s-a mentinut destul de bine! 😀

  1. da, la spalarea zilnica cred ca e o problema…eu m-am spalat cam la 2-3 zile, si tot a inceput sa se duca… mai am o nunta saptamana viitoare, mai dau atunci cu niste maglavais si gata 😀

 4. De ce nu mai am 20 de ani? As fi fost prima care sa isi coloreze parul in asemenea culori. Bine, nici acum parul meu nu are o culoare chiar “cuminte”… Poate ca ar trebui sa le incerc, macar pentru o zi. :))

 5. WOW! Ce curajoasa esti, draga mea!
  Iti sta foarte bine, iar culorile sunt dementiale. Sincer as incerca si eu…macar de curiozitate sa vad cum as arata cu putin roz 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *