Nu mai sunt multe lucruri care să reziste în timp. Circula la un moment dat o poză pe o rețea de socializare cum că pe vremea părinților noștri, relațiile rezistau mai mult. Pentru că ei erau obișnuiți să repare, în timp ce noi aruncăm și înlocuim. Oare așa să fie, să fim noi generația superficială, în care nimic nu mai e pentru totdeauna? Eu cred că asta e o impresie falsă și chiar dacă multe lucruri poate se ”demodează” sau se strică, altele sunt nemuritoare și neprețuite. Și nu vorbim doar de obiecte, ci și de alte categorii, care contează mult mai mult.

1.Respectul

Poate că cei care vin din urmă nu mai sunt crescuți după Codul bunelor maniere (deși ar trebui), nu mai sunt la fel de rigizi, dar cred că o urmă de respect trebuie să păstreze oricine. Pentru semeni, pentru ființele vii din jurul său, pentru mediu și pentru munca celorlalți. Contează enorm să ai respect pentru ceva. Vei aprecia mai mult, vei avea mai multe satisfacții pentru tine, ca și om.

2. Dragostea

Facem ce facem și ne învârtim în jurul iubirii. Pentru că dragostea este baza tuturor lucrurilor. Din dragoste am fost făcuți și creștem cu ea. Se spune ca dragostea ține toată viața, ba că durează 3 ani… oricât ar ține, important e să fie frumoasă. Și să ne bucurăm unii de ceilalți atât cât se poate. Dacă nu se mai poate, să nu ieșim urât din viața celorlalți.

3.Trandafiri criogenați

V-am spus că sunt și lucruri care rezistă! Printre ele sunt și acești trandafiri nemuritori. Arată grozav, sunt colorați și au o tehnică specială prin care nu se ofilesc. Deci nu vă faceți griji în privința lor. Comandă trandafiri criogenați deosebiți dacă vrei să faci o surpriză și să îți declari dragostea veșnică. Sau dacă vrei ca omul ăla să te țină minte o viață!

4. Încrederea de sine

Pe asta, dacă n-o ai sau dacă o pierzi, trebuie să o recuperezi urgent! Cred că e cel mai important lucru care ține de tine și pe care poți să îl faci pentru tine! Gândește-te că tu ești un trandafir nemuritor! Ai văzut tu vreun trandafir căzut? Toți sunt mândri, fiind conștienți de frumusețea lor! Fii și tu la fel.

Poate nu mai găsim toate aceste lucruri neprețuite la orice om… dar dacă măcar o parte din ei le au și le dezvoltă, atunci avem o lume mai frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *