Ziua bună, oameni faini! Știu că teoretic, Black Friday a trecut deja. Practic, nu prea este adevărat. Multe magazine atât fizice, cât și online, țin perioada de reduceri cam toată luna, iar prețurile intră treptat, în valuri. Cel puțin la noi așa e și am observat că mai multe firme practică asta. De exemplu, Notino Black Friday se întinde și în perioada 25.11 – 01.12.2019 , când găsiți 20% reducere la brandurile populare selectate folosind codul black20. Nici nu știi pe ce să pui ochii prima dată, dar mai ai timp să te hotărăști până atunci. Sau poți să profiți de altă ofertă, și anume reducere de 15% la produsele pentru îngrijirea tenului și make-up, valabilă între 18-24.11. Nu vorbim de Black Friday, ci de o reducere suplimentară. Ce să mai, cei de la Notino au multe surprize și e bine să profităm de toate! Mai ales că vin și sărbătorile și e bine să alegem din timp cadouri pentru femei, pentru ei, pentru cei mici…

Ultima mea comandă a fost una taaare faină! Asta pentru că am reușit să profit de mistery bag-ul în valoare de 130 lei oferit în mod gratuit la comandarea produselor de la Makeup Revolution, Revolution PRO, Freedom, I Heart Revolution, Makeup Obsession sau Revolution Skincare în valoare de 150 lei. Afacerea mi s-a părut super bună, așa că am profitat. Pe lângă produse de make-up, am ales și vopsele temporare de păr.

Comanda în sine a cuprins 4 produse – 2 vopsele I love Revolution, în nuanțele Purple Passion și Pink Cloud, un fond de ten de la Revolution Pro și un primer de la același brand. Chestii necesare, nu am mai luat nimic din ce nu aveam deja. Dar ce am primit pe lângă, m-a lăsat fără cuvinte!

Am primit nu unul, ci 7 produse faine. 4 rujuri, un concealer, un bronzer și o paletă de la Makeup Revolution. Gosh, sunt minunate! De concealer nu mă plâng deloc. Cu rujurile nu prea sunt eu, nici cu bronzerul, dar rujul lichid de la I love Makeup pare chiar frumos foc!

Paleta Pretty Incredible chiar e pretty incredible! Îmi plac la nebunie nuanțele din ea, sunt exact pe gustul meu în perioada rece. Te confunzi cu toamna! Are atât farduri de ochi mate, cât și cu finish sclipicios, dar nu exagerat. Cele două din laterale cred că sunt iluminatoare, sper să nu greșesc. Țin foarte bine, se aplică ușor, calitatea e aceeași cu care ne-am obișnuit.

Pe Notino e atât de simplu să găsești și cadouri pentru femei, e imposibil să nu ai de unde alege! Deja am pus ochii pe mai multe seturi, cele de la Hugo Boss sau Calvin Klein parcă mă cheamă. Dar nu numai! Dacă nu vrei să optezi pentru parfumuri sau make-up, ci vrei produse pentru păr la preț super ok, în gamă completă, alege un brand profesional, cum e Kérastase. Ai atât de multe seturi din care poți alege, la prețuri minunate!

Deja încep să fac liste. Dar nici nu mă grăbesc, poate doar mai mult pe parte de livrare. Pentru că la Notino nu îmi fac griji că rămân fără promoții! Voi cu ce v-ați înnoit de Black Friday sau ce mai aveți în plan?

26 Replies to “Luna noiembrie e plină de oferte la Notino!

  1. Ce drăguță e paleta de la Revolutin. Eu am luat în mare parte saci cu hrana pentru pisici si catei, i-am găsit la prețuri mult mai bune. Iar pentru mine, câteva săpunuri de la Bomb Cosmetics.

  2. si eu sunt umita de cat de bine arata culorile acestor palete destul de accesibile ca pret. La mine nu rezista foarte mult, dar recunosc ca nu folosesc primer. Oricum, sunt faine.Asta nu inseamna ca se duc in 2 ore. TIn 4-5 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *