Ziua bună, oameni faini. Bine că a trecut Black Friday! Că dacă nu ar fi, nu s-ar povesti… Adevărul e că am avut 3 zile full crunte. De care am zis că nu mai trec neam! Bine că s-au dus, doar că nici începutul de săptămână nu a fost cel mai grozav… așa că am scăldat-o și ieri, și tot nu am reușit să vă arăt hainele din ultima comandă Femme Luxe. Mi-am comandat 4 produse pentru toamnă, mai grosuțe și mai drăgălașe. Da, poate un pic nepotrivite cu stilul meu, dar văd eu cum și ce fac. Adevărul e că decât să îmi țin șifonierul ocupat, mai bine le dau mai departe. Dar per ansamblu, lucrușoarele sunt chiar faine. Depinde doar de fiecare persoană ce poartă.

Pulover care se leagă în partea din față

Am ales un model care se leagă în partea din față, are două fâșii. E destul de subțirel, e adevărat, de culoare albă, dar ceva mai puțin plin. Asta nu mi-a plăcut deloc la el. Modelul este interesant, însă când legi partea din față, ai musai nevoie de ceva cu talie înaltă, altfel o să cam dârdâi de frig. Modelul este foarte interesant, însă sincer vorbind, nu e cel mai practic. Și ce mă deranjează, nu e plin, se vede tot prin el. Dacă aveți nevoie de bluzițe mai subțirele și mai scurte, căutați categoria Tops.

Am făcut niște poze foarte nașpa tura asta, a fost prea cald afară și nu mergea cu pulover neam. Așa că m-am sacrificat groaznic, mai când am ieșit de la muncă, a fost totul pe fugă, așa că nu am poze exemplare deloc, dar mă bucur că măcar am reușit să le pozez.

Pulover tăiat pe laterale și palton lung cu cordon

Aici am 2 piese să vă arăt, și anume un pulover și un palton. Din păcate, nici aici nu simt o atracție deosebită. Nu mă înțelegeți greșit! Puloverul e fain, e un crem-bej drăguț, materialul e plin. Doar că nu e pentru mine, pentru că din zona bustului, lateralele sunt despicate. Așa e modelul, dar la vârsta mea… :)) Nu prea mai merge, eu am nevoie de ceva să îmi țină la mijloc, nu să bată alizeul pe acolo. El e călduros în sine, dar nu să stai doar în el. Cu ceva lipit de corp, merge, pentru că ia și el forma corpului. Altfel, nu prea merită.

Paltonul e foarte drăguț, doar că nu mă simt eu obișnuită cu el. E destul de ușurel, dintr-un material plin, drăguț, are o culoare camel. Însă e lunguț. Adică mie îmi vine cam la genunchi. Mi s-a părut ciudat și prima dată, eu fiind învățată cu geci până în talie. Nu îmi place că nu are nasturi și se bazează doar pe cordon. Da, e bine că e și acela, însă îl recomand doar în zile mai călduțe. Îmi place gulerul, stă ceva mai răsfirat, de asta zic, în zile mai reci, nu face mare lucru. O eșarfă serioasă la gât nu știu dacă salvează mare lucru.

Rochie mini din tricot cu guler înalt

Aceasta a fost o piesă de care am fost extrem de mulțumită și pe care o s-o port constant! Chiar dacă nu sub formă de rochie, deși ea e încadrată la Knitted Dresses. E destul de scurtă, abia acoperă fundul. D-apoi să mai și mergi cu ea. Deja se ridică în secunda 2. Așa că am decis că o voi purta cu ceva pe dedesubt, indiferent că vorbim de colanți sau direct blugi. Se așează frumos, mulată pe corp, e adevărat, nici ea nu e plină, dar materialul e tricotat și grosuț, așa că cu geaca pe deasupra e lux! Mie îmi place, și modelul e fain, eu am ales varianta pe negru, pentru că deh… negru. Se vede prin ea, puteți lua un maieu pe sub în aceeași nuanță. Apreciez foarte mult că materialul nu e din acela care zgârie, urăsc chestiile de genul! Dacă aveți nevoie de rochii ceva mai deosebite, pentru evenimente, le găsiți tot aici, în categoriile Party Dresses sau Sparkly Dresses, că tot se poartă sclipiciul!

Din toată comanda, pot spune că în mod cert puloverul-rochie neagră va rămâne la mine! Restul, stay tuned, poate urma un concurs curând 😀 Uneori simt nevoia să experimentez, însă nu mereu mă prinde. Dar totuși încerc, de multe ori am avut și surpriza de a găsi ceva ce nu credeam că e stilul meu. Voi ați pățit chestii de genul, să luați ceva ce nu credeați că e pentru voi și să vă îndrăgostiți iremediabil?

19 Replies to “Ultima comandă Femme Luxe – ne pregătim de toamnă!

  1. Mie puloverul crem mi se pare foarte frumos, nu e de purtat pe ger, dar în zile mai călduțe poate să fie practic – sau la o ieșire iarna undeva în interior unde e cald și afară luată peste o parka groasă strâmtă pe corp. Eu am astfel de pulovere, nu decupate, dar largi și destul de scurte, însă nu intră frigul dacă iau o geacă adecvată deasupra.

  2. Mamaieeee! Auzi la ea, ca la varsta ei nu mai poate purta aia si aia. Puloverul alb arata bine in poze, dar tu stii mai bine ce si cum. Paltonul sigur nu e pentru tine. Chiar te face sa arati ca o babuta plecata dupa pensie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *