Cred că s-a făcut foarte mult caz de produsele fabricate în România, și foarte mulți au recomandat achiziționarea lor mai ales în aceste vremuri mai grele. Eu sunt pentru acest lucru dinainte de vestita pandemie, și pot spune că am descoperit game minunate, care merită mai mult decât cele din import. Plus că au prețuri mult mai atractive. Despre produsele Green Lab v-am mai povestit, le-am încercat pe toate și am rămas impresionată de ele. M-am bucurat că găsim și la noi produse curate, fără tot felul de uleiuri, parfumuri sau coloranți în ele. Producătorii români merită toată susținerea noastră nu doar acum, ci mereu. Unde mai pui că produsele Green Lab se găsesc mai nou și în Dm, deci mai aproape de noi toți!

Am primit o apă micelară cu alantoină și o cremă de noapte hidratantă, ceea ce mi-a prins bine. Apa mea micelară tocmai ce s-a terminat. Și pentru că m-am înțeles așa bine de prima dată cu cea de la Green Lab, am revenit la ea cu mare drag! Alantoina se onține din planta de tătăneasă și ajută la calmarea tenului. Curăță excelent machiajul, aici chiar nu am ce reproșa! Nu lasă tenul iritat sau altceva. Este chiar un produs minunat. Și prețul e accesibil.

Ce sunt celulele stem?

Crema de noapte conține o combinație unică de celule stem PhytoCellTec ™ Alp Rose, Resveratrol 98%, Alantoină, Ulei din sâmburi de struguri și Vitamina E. Crema de noapte a fost mai faină decât cea de zi (pe care am încercat-o acum ceva timp) și mi s-a părut că lasă pielea extrem de fină. Lucrează intens în orele noastre de somn!

Celulele stem sunt de fapt furnizori de celule noi, astfel că ajută la regenerare. Tocmai de aceea sunt atât de importante și joacă un rol esențial. Au grijă de piele, repară și hidratează. Astfel că această cremă de noapte este mai mult decât o cremă obișnuită. Ce mi-a mai plăcut maxim la ea este sistemul AirLess, adică tubul ce permite eliberarea unei cantități optime pentru uz, fără a permite restului de produs să ia contact cu aerul.

Produsele Green Lab nu conțin materii prime provenite din uleiuri minerale, parafine sau vaselină sintetică, aditivi și parfumuri sintetice, coloranț sau agenți de conservare sintetici. Tocmai de aceea e important să cumpărăm de la producătorii locali. Pentru că știm și noi să facem chestii bune! Și astfel ajutăm conaționalii să se mențină pe piață. Voi ați folosit produsele Green Lab? Cum vi s-au părut?

14 Replies to “Made in Ro – hai să susținem producătorii naționali

  1. Produse minunate ,nu am avut ocazia să încerc ceva de la ei ,dar mi-ar plăcea să testez crema de față .Să le folosești cu placere draga mea !

  2. Clar, romani stiu sa faca lucruri bune. Pacat ca unii sunt lenesi.
    Nu am incercat pana acum produse de la Green Lab, dar ma tenteaza. Mai ales crema de zi cu celulele stem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *