Ziua bună tuturor! Se știe că luna martie este luna femeii, începând cu 1 și continuând cu 8. Dar dacă am extinde aceste sărbători și nu le-am mai considera exclusiv pentru femei? Ca să recompensăm cumva bărbații din viața noastră, care au grijă de noi, le putem face și noi cadouri. La Trendhim am găsit în permanență accesorii minunate, toate făcute cu atenție și cu un mod de prezentare uimitor. Nu sunt la prima achiziție, am avut și brățări, și ceasuri de la ei. Și toate au fost excelente, atât ca design, cât și ca materiale. Astăzi vă propun mărțișoare inedite. Pentru că unele persoane merită mai mult decât o simplă broșă cu șnur.

Brățară Sanatio de 8mm cu pietre vulcanice și ametist

Am ales o brățară de la Arkai, ce a venit împachetată atât de fain, că merită să o pui în ramă! Cutiuță, săculeț de pânză, totul pentru a fi protejată și a ajunge în siguranță. Brățara în sine e superbă! Făcută din rocă vulcanică și ametist, îndrăznesc să spun că se potrivește oricui, fie bărbat sau femeie. Personal, recunosc, eu am luat-o pentru mine. Biluțele sunt destul de mici, astfel că nu arată prea ciudat pe încheietura mea mică.

Brățara este ajustabilă, se potrivește de la încheietura mea destul de subțire până la încheietura unui bărbat mai bine făcut. Brățara în sine este foarte delicată și arată minunat în combinația negru-mov. Cel puțin, mie îmi place foarte mult! Și cred că un asemenea accesoriu va fi mai potrivit ca mărțișor pentru că poate fi purtat tot anul. Și nici nu se va demoda.

Care sunt conexiunile pietrelor din această brățară?

Conform filosofilor meditativi orientali, ametistul se conectează cu chakrele coroanei și celui de-al treilea ochi. Asta duce la creșterea conștiinței de sine și a intuiției.

Piatra vulcanică face conexiunea cu energia pământului și cu forța interioară. De asemenea, natura lor poroasă le face potrivite pentru aromaterapie – uleiurile se infiltrează în interiorul lor și sunt eliberate treptat.

Mărțișoarele clasice sunt frumoase, însă de la an la an ne gândim la variante pe care să le purtăm mai mult timp. Poate chiar tot anul – gen broșe, brățări etc. Acum, cei de la Tredhim au venit cu această idee foarte faină, de a oferi accesorii drept mărțișoare. Și avem de unde alege, căci pe site-ul lor găsiți de toate, de la ceasuri, brățări, curele, până la ochelari de soare, genți sau pălării. Alegeți inspirat! Voi ce oferiți persoanelor din jurul vostru? Obișnuiți să oferiți mărțișoare și bărbaților?

13 Replies to “Mărțișoare deosebite de la Trendhim

  1. La mine se oferă mărțișoare bărbaților, pe 1 martie. Am ales și eu o curea de la Trendhim și a fost un mărțișor tare apreciat. Îmi place mult brățara, un model deosebit!

  2. Nu, nu le ofer martisoare barbatilor, chiar daca stiu ca la inceputuri asa era obiceiul si de la gradinita pana in clasa a 3 a le dadeam martisoare dulci si fetelor si baietilor din clasa lui Dragos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *