Ziua bună, oameni dragi! Se pare că iarna nu vrea să ne părăsească, deși calendaristic vorbind, am trecut în luna martie. Noi, însă, forțăm venirea primăverii folosind produse din ce în ce mai colorate și mai delicioase, cum sunt cele de la Organic Shop. Nu e prima dată când folosesc ceva de la ei, însă de data asta am variat. Dacă dățile trecute am folosit scruburile Organic Shop cu zmeură și cafea, acum am trecut și la alte game pe care acest brand le deține. De exemplu, Organic Shop înseamnă Planeta Organica și Natura Siberica, cu toate subgamele pe care acestea le au. Înseamnă produse pentru corp, ten, păr sau igienă orală. Și bineînțeles, nici bărbații nu sunt lăsați deoparte, având o gamă doar pentru ei. În ultima perioadă eu am testat produse de la Natura Siberica (Oralcare și Taiga siberica) și Planeta Organica Skin Super Good.

Cine sunt cei de la Organic Shop?

Un brand revoluționar, care folosește rețete tradiționale pentru o gamă de cosmetice bio. Produsele lor conțin minim 98% ingrediente naturale, iar ambalajele lor sunt reciclabile. Ingredientele de bază sunt florile, fructele și mirodeniile. Tocmai de asta, toate produsele miros delicios, de-ți vine să le mănânci! Personal, sunt impresionată de fiecare produs, absolut de fiecare dată când încerc ceva nou.

Din gama de îngrijire orală am folosit pasta de dinți și apa de gură Natura Siberica cu cărbune. Ambele foarte ok, apa de gură mi-a plăcut foarte mult pentru că nu conține alcool și nu arde. Am o mare problemă cu asta!

Ambalaje colorate, texturi fine și miros fain!

Mirosul te păcălește, vă spun din start. Fiecare produs pe care l-am avut a mirosit atât de bine, încât îți vine să îl mănânci. De data asta am încercat scrubul Taiga Siberica Wild Juniper, gelul de duș Organic Cherry&Wild Tomato, dar și Souffle-ul pentru corp Raspberry Fluff. Nici nu aș ști să vă zic care e preferatul meu!

Gelul de duș conține extracte de roșii și cireșe și are o textură fluidă. Ambalajul este prevăzut cu pompiță, pentru o dozare economică. Iar două pompițe sunt suficiente pentru duș! Așa că sticla de 500 ml va avea viață lungă. Este un produs vegan, cu 98% ingrediente naturale.

Scrubul este preparat din ingrediente naturale, la maxim șase ore după ce sunt adunate. Ce mi-a plăcut foarte mult la acest produs este textura, un pic mai fluidă decât la restul exfoliantelor de genul, care erau mai dure. Dar acesta e potrivit, se manevrează ușor și se pierde mai puțin. Exfoliază foarte bine și lasă pielea fină.

Souffle-ul pentru corp cu zmeură este pur și simplu un desert! Dacă ești legat la ochi, îl confunzi sigur cu ceva de mâncare. Asta datorită mirosului îmbietor, în primul rând. E foarte, foarte fin și ușor și hidratează foarte bine pielea. Pot spune că e preferatul meu dintre toate.

Produsele Organic Shop se găsesc la Notino, Emag și multe alte magazine, multe din ele specializate pe produse bio. Au prețuri foarte accesibile, iar prin gama lor variată, acoperă toate nevoile. Cine spunea că este greu să ai parte de îngrijire etică? Ba din contră, e din ce în ce mai ușor! Tu ai folosit până acum produse Oragnic Shop? Ce mi-ai mai recomanda să caut?

12 Replies to “Organic Shop – brandul colorat cu ingrediente naturale

  1. Foarte interesante aceste produse, nu stiam despre ele, o sa pun si eu gelul de dus in favorite pe Notino pentru urmatoarea comanda!

  2. Îmi plac și mie mult produsele lor, sunt într adevăr bune! Folosesc Natura Siberica OBLEPIKHA C-IBERICA pentru păr și ten și sunt foarte mulțumită!

  3. Nu am găsit (încă) vreun produs, de la acest brand, care să nu îmi placă și să nu îmi meargă bine.
    Gelurile de duș sunt preferatele mele, le tot recumpăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *