Ziua bună, oameni faini! Despre machiajul ochilor am mai vorbit, poate peste fond de ten sau corector mai sărim, însă peste mascara… îmi vine greu să cred. Este poate unul din cele mai iubite produse de make-up. Iar marile firme au înțeles asta și vin cu variații extrem de interesante, cu beneficii și culori noi. Totul pentru a avea un rezultat cât mai plăcut și mai inedit. Cam așa s-a întâmplat și în cazul mascarei Genius Lash de la Avon, care era deja foarte bună, dar a fost updatată cu trei noi culori. Poate v-ați plictisit de negru sau de maro, așa că recomand cu drag să încercați și mascara colorată!

Albastru, verde și violet. Aceste trei culori complimentează ochii de orice culoare și au aceleași beneficii cu care ne-am obișnuit:

  • Volum
  • Alungire
  • Separare
  • Ridicare
  • Culoare intensă

Și pentru că fiecare se machiază în funcție de culoarea ochilor, eu am făcut următoarele analogii: Navy pentru ochi căprui, Emerald pentru ochi albaștri, iar Aubergine rămâne pentru ochii verzi. De altfel, da, Aubergine e nuanța mea preferată și mi s-a părut că se vede cel mai bine. Cel mai puțin am observat nuanța Emerald, care zic eu că la ochii verzi nu prea merge. Navy da, mi-a plăcut și ea.

Experiența de testare

La aceste produse am ajuns prin intermediul campaniei de testare de la BuzzStore. Vă puteți înscrie și voi aici și puteți participa la testarea diferitelor produse. Experiența e foarte plăcută, atâta doar că trebuie să vă îndepliniți angajamentul pe care vi l-ați luat. Asta e cel mai important. Rămâneți și cu produsele și veți primi și bonuri cadou la 1000 de puncte strânse.

Cele trei rimeluri au ajuns la mine în prima comandă plasată la Avon în acest an. Nu trebuie să fii reprezentant ca să participi la campanii, poți să îți faci cont doar pentru așa ceva, cum fac eu. Ambalajele lor sunt foarte atent lucrate, oarecum luxoase, aurii, cu detalii negre. Peria este de silicon pentru o aplicare mai precisă.

De-a lungul câtorva săptămâni le-am testat în diferite ipostaze și pot spune că s-au comportat excelent. Se aplică ușor, nu încarcă genele – eu am dat cam trei straturi, să aibă cât mai mult volum. Nu lipește, volumul există, la fel și alungirea. Culoarea se menține, nu se vede strident, ci doar la lumină sau dacă te uiți foarte atent. Dar o tentă există și chiar e interesant. Oricum, machiajele realizate sunt foarte reușite și mi se pare o mascara foarte bună, indiferent de nuanță.

Mascara colorată este o invenție pentru a ieși din rutină și pentru a crea niște machiaje deosebite. Pentru mine, chiar e o inovație, mă inspiră, și pot spune că voi continua să o folosesc! Voi obișnuiți să aveți în trusa de make-up așa ceva? Ce culoare preferați?

12 Replies to “Mascara colorată pentru un make-up deosebit

  1. Nu prea am curaj sa abordez culori indraznete in machiaj. Nu doar acum, ca sunt mai baba. Mereu am fost mai conservatoare. Poate albastru as mai pune, sa imi aduc aminte de anii de liceu.

  2. Ce poze inspirate ai făcut 💝‼️‼️‼️‼️ am tot văzut in online aceste culori si mi-au plăcut maxim toate 3. Trebuie sa imi dau și eu comanda 🌷‼️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *