Fiecare companie trebuie să aibă un departament de IT. Cred că asta este o parte destul de importantă, unde mulți se încurcă. Este destul de greu să găsești o companie care oferă servicii de Mentenanta si Externalizare IT la preturi accesibile, dar să facă și treabă foarte bună. Vorbim despre mai mult decât un angajat, vorbim despre un partener, un colaborator de încredere, care să te susțină și să fie acolo pentru orice ai nevoie.

FixmyPC este o companie care se ocupă de această parte de mentenanță IT și externalizare IT, indiferent că vorbim despre firme care au câteva calculatoare sau un întreg parc. De ce ai nevoie de externalizare sau mentenanță IT? Pentru că sistemele de calcul trebuie verificate periodic, pentru a nu avea surprize neplăcute, routerele trebuie configurate, iar toate calculatoarele sau echipamentele trebuie reparate în timp cât mai scurt, pentru a nu pierde timp prețios. Extrenalizarea IT este o idee bună pentru că nu toate companiile au un departament bine pus la punct.

partener-fixmypcFixmyPC oferă numeroase avantaje, servicii de care este nevoie în fiecare companie. Ei pun la dispoziție servicii de rețelistică, de audit și securitate IT, administrează servere și se ocupă și de back up. Sunt buni la o varietate de servicii, atât pe hardware, cât și pe software. Serviciile externelizare IT duc și la reducerea costurilor, întrucât o singură firmă care se ocupă de tot acest domeniu este mai ieftină decât mai multe! FixmyPC este o firmă acreditată, care asigură confidențialitate și integritatea datelor. Personalul este calificat, dă dovadă de profesionalism și are acces la cele mai recente tehnologii.

Ca partener, FixmyPC este de încredere, iar prețul este mai mult decât accesibil: 100 euro/lună pentru intervenții nelimitate. Sau vă pot face o ofertă personalizată, ca să fie toată lumea fericită. Și totul pe parte de IT se rezolvă simplu și repede!

Poate că inițial ați fi tentați să angajați pe cineva în cadrul companiei să rezolve problemele de mentenanță IT, dar vă spun eu, nu e o soluție ideală! Serviciile de extrenalizare IT sunt cele mai utile în acest caz, pentru că ai siguranța unor oameni care chiar se pricep!

Tu ce alegi, personal așa și așa sau un partener așa cum se cuvine și cum meriți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *