Ziua bună, oameni frumoși! În ultima săptămână v-am tot arătat că la micul dejun am consumat waffe. E foarte simplu să le faci, mai ales când te ajuți de mixuri. Acestea îți ușurează viața, scurtează timpul și garantează reușita. Mai ales atunci când ai și toppinguri pe măsură, care te ajută să le decorezi frumos. Tuturor ne place să meșterim în bucătărie. Doar că uneori nu avem timp pentru toate. Și de ce să nu apelăm la astfel de ”scurtături” delicioase? După cum v-am arătat și pe rețelele sociale, am primit de la Foodyol câteva toppinguri și un mix de waffe minunat. Am în desfășurare și un concurs cu ele pe Insta, vă las link aici, în caz că doriți să le încercați și voi!

Cei de la Foodyol sunt unici importatori ai brandului Chocoworld, care produce mixuri, ciocolată și toppinguri de înaltă calitate. Pe site-ul lor veți găsi creme, cuverturi de ciocolată, sosuri, mixuri, cafea, decorațiuni de cofetărie, dar și senzația supremă – aparate de bubble waffle și accesorii, atât pentru acasă, cât și pentru afacerea voastră. Eu am primit un mix de waffe și 3 toppiguri – ciocolată, caramel și zmeură.

Cum se fac aceste waffe?

Conținutul mixului, care are 1,16 kg, se amestecă cu 1-1,2 l de apă, 4 ouă și 250 g unt topit. Dacă nu doriți să folosiți tot mixul o dată, ajustați cantitățile. Eu așa am făcut. O dată am folosit un sfert din mix, o dată jumătate, astfel că acum am rămas cu un sfert. Pentru 2 persoane, un sfert din cantitate zic că e suficient, scoateți 3-4 perechi de waffe. Eu am aparat micuț, de 20 x 10, maxim, iar cele două waffe sunt separate. Se amestecă apa cu ouăle, se adaugă mixul, iar la final  untul topit. Mixul se pune în aparat și ies niște waffe pufoase și delicioase. Sunt gata foarte repede, ceea ce le face extrem de dorite și apreciate!

Când vorbim de toppinguri, vorbim de sosuri fine, delicioase, care te fac să te lingi pe degete! Eu recunosc, mereu fac asta! Favoritul meu? Milky sauce, desigur, pentru că ador ciocolata. Acesta, împreună cu cel de caramel, rămân nr 1 în vânzări, însă eu am vrut să încerc și pe cel de zmeură, și vă zic că e genial!

Aceste toppinguri le puteți folosi la orice – waffe, clătite, fursecuri, decorarea prăjiturilor, etc. Pe lână aceste 3 arome pe care le am eu, pe site mai găsiți următoarele versiuni – ciocolată albă, ciocolată neagră, căpșuni, fistic, bubble gum. Toate au 1 kg și costă foarte puțin în comparație cu ce oferă. Acum veți găsi pe site și pachete cadou, câteva variante de aparate împreună cu mixuri și toppinguri. Dacă vreți să faceți un cadou unei persoane pasionate de dulciuri, cred că e o variantă foarte bună!

Voi obișnuiți să faceți waffe la micul dejun? Optați pentru mic dejun sărat sau dulce? Pentru mine, aceste mixuri și sosuri sunt geniale și mă gândesc serios să încerc și mixul de clătite. Nu de alta, dar mereu o cam dau în bară cu consistența. Cum vi se par waffele mele?

10 Replies to “Mic dejun reușit? Încearcă un mix de waffe!

  1. Sunt fan wafe! 🙂
    Ultimele le-am terminat zilele trecute și nu mi-am înlocuit stocul pentru că aici nu am găsit din cele preferate.
    Faine ideile, am să le caut pe acestea și îți voi urma recomandarea.
    Yamiii!

  2. Obișnuiesc să fac waffe, dar le consumi în orice moment al zilei 🙂
    În perioada aceasta fac multe opțiuni plant-based pe care le împărtășesc și cu cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *